Arama sonuçları: *

1. T

Beyaz bir klavye önerir misiniz?

Öncelikle merhabalar bir klavye arayışındayım eski klavyem "a" Tuşu ve shift tuşu sıkıntı çıkardığından dolayı yeni bir klavye almak istiyorum bütçem 3000-3500tl arası zorlarsam anca 4000tl yapabilirim beyaz bir kalavye istiyorum ve kablosuz olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
  2. T

Bilgisayar Kendiliğinden Yeniden Başlatma Sorunu

nvlddmkm kaynağındaki 153 Olay Kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz. bunu caht gpt ye attım sistem kısmında buldum bu hatayı nvidea sürücüleri...
  3. T

Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir. baktım bir kaç tane önemli yazan vardı onlardan birine tıkladım onun dışında baya hata fln yazıyodu normalmi hata...
  4. T

bir hazır sistem satın almıştım çok uzun bir süre şu sorunları yaşadım pc masaüstünde fln kendi kendine yeniden başlatıyo bir diğer sorun oyunlarda bazen hata veriyo bazen hata vermeden atıyo bazense masaüstünde olduğu gibi pc kendini yeniden başlatıyo en çok yaşadığım oyunlar gta5 bennerlord...
  5. T

3000-3500 tl fiyat aralığı kalvye önerir misiniz?

Hocam şimdi baktım gerçekten güzel duruyor ancak ikisinin arasında kaldım şimdi de https://www.gaming.gen.tr/urun/611397/mchose-z75s-rgb-kablosuz-hotswap-gri-mavi-mekanik-gaming-klavye-mc-z75s-1/
  6. T

%100 olmasın yeter hikayeli oyunlar oynarım arada da arkadaşlarla cs, valo fln atıyorum
  7. T

3000-3500tl arası güzel bir klavye önerir misiniz?
  8. T

2300-2500 tl arası kulaklık önerisi

Teşekkürler özelliklerini beğendim güzel gibi duruyo para çıkışırsa biraz daha bu ürünü alıcağım
  9. T

MCHOSE bu markayı ilk defa duyuyorum özellikleri güzelmiş bilindik bir markamı acaba?
  10. T

Merhabalar 2300-2500 tl arası bir şey bakıyorum fiyatı bir tık esnete bilirim mikrofonu iyi olursa daha güzel olur
  11. T

2300-2500 tl arası güzel bir kulaklık önerir misiniz?

2300-2500 tl arası bir kulaklık arıyorum fiyatı biraz esnete bilirim mikrofon kalitesi de bir tık iyi olursa fena olmaz
  12. T

1000-1400 tl arası mouse önerisi

Bende bir aralar öyle bi mouse kullanıyodum 150tl ye almıştım taş gibi çıktı mouse şimdi kardeşim kullanıyo bi 5-6 yıl oldu alalı
  13. T

Sağolun ❤ 1753472950 Mantıklı bir tercih
  14. T

Hocam öneri için sağolun hiç aklıma wraithe gelmemişti
  15. T

Arkadaşlar bu fiyata kaliteli bir mouse önerir misiniz? fiyatı bi tık daha esnete bilirim
  16. T

2.el 4070 li sistem kaça gider

merhaba arkadaşlar elimde bir sistem var yükseltme yapmak istiyorum temiz kullanıldı 9 aylık kaç paray gider asus dual rtx 4070 amd ryzen 5 7600 asus tuf gaming b650 m-e anakart lexar thor ddr5 cl 38 2.8 ram frozen warframe 240mm sıvı soğutucu xpg valor mesh 650w kasa kingston 1tb ssd...
  17. T

Strended deep sala sandık ekleme nasıl yapılır

teşekkür ederim valla 30dk dir arıyorum bulamamıştım sağ ol
  18. T

Strended deep sala sandık ekleme nasıl yapılır

arkadaşlar strended deep oynuyodum güzel bir sal yaptım ancak depolama için üstüne nasıl sandık koyulur bilniyorum yardımcı olursanız sevinirim 30dk dir bu şeyi arıyom
  19. T

Bilgisayarım Mavi Ekran Veriyor, Açılmıyor

Bir kaç kez mavi ekran aldım yeniden başlattım ancak açılmıyor yardım lütfenn
  20. T

Bu sorunu neden yaşıyorum bilginiz varmıdır acaba ???

stres testini nerden indire bilirim link varsa atamısınız lütfen
Geri