Arama sonuçları: *

1. C

SAHİBİNDENE İLAN EKLEYEMİYORUM

Merhaba sahibindene ilan ekleyeceğim fakat e-devlet sifremi girdikten sonra hesap zaman aşımına uğradı diyor çözümü var mı acaba
  2. C

SAHİBİNDEN HESAP ACMA

Ama ilan açmaya çalıştığında e-devlet sifresi istedi benden 1727538392
  3. C

SAHİBİNDEN HESAP ACMA

Merhaba sahibindene ilan vermek için e devlet şifresi lazım mıdır acil yanitlarsaniz sevinirim
  4. C

7500 f için kule tipi fan önerisi

Ucuz ve pahalı olanın arasindan tahmini kaç derecelik bir sıcaklık farkı olur hocam
  5. C

7500 f için kule tipi fan önerisi

Ryzen 5 7500f için uygun kule tipi fan önerir misiniz arkadaşlar çok dandik biseyde olmasin
  6. C

R5 7500 f İSLEMCİM COK ISINIYOR

Evet hazır sistem acaba macunda falan mı bir sorun var yoksa islemci genel olarak mi böyle 1723397098 Ayrıca bunu alırsam ortalama ne kadar bir sıcaklık kaybı olur
  7. C

Kasa camının çok bir etkisi olur mu
  8. C

Beyler r5 7500f işlemci valoda falan 75 dereceleri görüyor ağır oyun oynadığım zaman 97 98 e kadar çıkıyor bı sorun olur mu
  9. C

Antivirüs programı yüzünden Türkçe yama indiremyiyorum

Knk nasıl kapatcam programi onu bilmiyorum
  10. C

Antivirüs programı yüzünden Türkçe yama indiremyiyorum

Beyler bir oyuna turkce yama indireceğim ama Norton uygulaması yüzünden dosya açılmıyor acil yardim edebilir misiniz
  11. C

METRO EXODUS TURKCE YAMA NASİL KURACAĞIM

Metro exodus Türkçe yama nasıl kurulur
  12. C

Wp den süresiz ban yemistim ama açıldı

Wp den süresiz ban yemistim ama bugün bakitigimda açılmıştı nedenini bilen var mi
  13. C

TURKCE YAMA İNDİREMİYORUM

Beyler bı oyuna Türkçe yama indirmeye çalışıyorum fakat ya bu dosya çok zararlı deyip reddediyor yani hep bı şekilde reddediyor bunu nasıl halkedebilirim
  14. C

Gpu CPU sicaklik fazla

Beyler biraz ağır bir oyun oynuyorum CPU 85 90 civarı gpu 75 80 civarı takiliyor bı sıkıntı olur mu
  15. C

RTX 4060 ekran kartı soket sıkıntısı.

Yeni ekran kartlarının çoğunda oluyor diye biliyorum
  16. C

Bende 4060 ti var o yuvaların hepsine oturcak şekilde kablo koymuşlar hatta 1 tanede fazla yedek olarak koymuşlar
  17. C

Kasanın içinde 2 li birlesik bı şekilde bir tane daha olmasi lazım onuda hemen yanına takıyorsun
  18. C

4060 ti ekran kartından ses cikiyor

Bazı oyunlari başlatırken ekran kartından tiz sesler cikiyor kesik kesik bunun bı sebebi var mı
  19. C

YENİ ALDİGİM 4060 Tİ RYZEN 5 7500 F PC KASİYOR

PC yi aç kapa yapınca düzeliyor FPS kaybı
  20. C

Yeni aldığım PC sürekli FPS kaybı yaşıyor

1722369177
Geri