Arama sonuçları: *

1. C

Ekran kartı ile işlemci uyuyor mu

kankam elindeki işlemciye baktında kara mürsel sepeti mi zannettin :D o işlemci en iyi 10 oyun işlemci listesinde o işlemci 4090 bile taşır meraklanma gönül rahatlığı ile kullan
  2. C

Asus Prime RTX 5070 Ti vs INNO RTX 5070 Ti hangisini almalıyım ?

Vallahi 3 Fanlı bir prime kart Dual serisinin 3 fanlı hali demektir bana göre bencede Prime almalısın İnno3D İchill4X hariç pekte güvenebildiğim bir firma değil ne yalan söyliyeyim :)
  3. C

4070 Ti Super vs 5070 Ti vs 5070 model karşılaştırması

5000 serisinde düzgün 50k fiyat hariç 16GB ekran kartı olmadığı için 4070 koydum. vallahi model ROG Strix ile kapışıyor ama sen bilirsin. illa colorful alıp... Palit :unsure: ne demek istediğini anlamadım 1764606827 bir önceki mesajda dediğim gibi o kart için o fiyat gayet makul Vulcan kartları...
  4. C

4070 Ti Super vs 5070 Ti vs 5070 model karşılaştırması

Şu sıralar sistemimi upgrade edeceğim ve ekran kartımı güncelleyeceğim işlemci de değişmeyi planlıyorum ancak henüz karar vermedim. Ya 5800x3D ya da 5950X alacağım hemen hemen aynı düzeydeler ancak fiyatları dolayısıyla 5950X'i baz almanızı rica ediyorum. %60 oyun %30 render ve %10 da çok az...
  5. C

SİZCE MSI MAG CORELIQUID A13 360mm Mİ YOKSA MSI Mag Coreliquid E360 360 mm

Epey bir geç olucak ama :D dark guardian pro öneririm ama kasaya bütçen varsa dragos veya asus tuf gt502 yi önerebilirim akvaryum istiyorsanda
  6. C

Çözüldü✓ Thermalright Burst Assassin 120 SE TL-C12C alınır mı

Burst candır ama alabiliyorsan veya yükselteceksen işlemcini pearles asasin falan düşünülebilir
  7. C

vallahi kasa modelini söylememiş piyasada akvaryum olup 360 ları taşımayan akvaryumlarda var bırak 420 yi yanına bi tanede 120 240mm takabileceğin akvaryum kasalarda arkadaş'ın kasa modelini bilmiyorum o nedenle ona ben tavsiyeyi verdim o kendi kasasına güveniyormuş ki boyutları yazmamış diye...
  8. C

sorunun cevabı : [H3 id='MSI+Mag+Coreliquid+E360+360+mmama+benim+tavsiyem+URLhttpswww.epey.comislemci-sogutucuthermalright-frozen-warframe-420-argb.htmlThermalright+Frozen+Warframe+420+ARGB+lemci+SoutucuURLmadem+yer+problemin+yok+bu+piyasann+en+azl+420mm+soutucusu+kanka']MSI Mag Coreliquid E360...
  9. C

Yeni bilgisayarımda hiçbir uygulamayı kullanamıyorum

Sistemim ekteki resimlerde vardır. Bu sistemi daha toplayalı 1 gün oldu buna rağmen hiçbir oyunu oynayamıyorum Driver Booster indirdim sürücüleri kendi sitesinden baştan silip güncelledim ama hiçbir şekilde oyunları oynayamıyorum YouTube'a bir video atıyorum sorunu anlayabilmeniz için. Şuan 23...
Geri