Arama sonuçları: *

1. katsaku

❌İndirim Bitti! AMD RYZEN 9 9900X - 15.855,90 TL (DİP FİYAT)

Kaç gündür şu indirimi bekliyordum. Nasıl kaçırabilirim ya...
  2. katsaku

❌İndirim Bitti! PUMA Puma Caven 2.0 Spor AyakkabıUnisex Yetişkin 630 TL

Kardeşim sen anlama kıtı mısın? Kadın dediğin 44 numara da giyer, 45 de 46 da. Ne diye boş yorum yapıyorsun?
  3. katsaku

Kadın olarak kadın ayakkabısı giymemde ne gibi bir sorun var?
  4. katsaku

46 giyiyorum. Ayağın küçüktür belki bilemem ama sırf böyle diye de "Kim 44 giyiyor?" gibi saçma bir soru sormak çok komik.
  5. katsaku

🔥İndirim (Stoklu)Seçili işlemcilerde piyasa altına İndirim

İndirim falan yok. Aylardır Ryzen işlemcileri takip ediyorum. Tamamen kandırmaca bir fiyat etiketi.
  6. katsaku

🔥İndirim 🔥Turkcell 60GB 420 TL 20GB 260TL ve daha fazlası #GÜNCELLEME🔥

İstanbul'da olmaması kahkaha attırdı.
  7. katsaku

50 bin TL bütçe ile beyaz sistem önerisi

Parçaları topladım ama yaklaşık 55 bin TL gibi bir şey tuttu. Oyun için kullanılacak. Maksimum 50 bin TL olmasını istiyorum. 40 bin TL olsa daha iyi olur. Ekran kartı, kasa harici diğer şeyler beyaz olmasa da olur. ekran kartı...
  8. katsaku

🔥İndirim Kingston 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36 DDR5 RAM 3.999TL

Hiç kimse düzgün bir cevap vermemiş. Konudaki RAM mi daha iyi Patriot mu? Ona göre bugün sipariş geçeceğim.
  9. katsaku

🔥İndirim Samsung Galaxy Watch 7 44 mm 5606TL

Firmalar ürünleri kendi sitesinde pahalıya satar ama distribütörlere ucuzdan satmaları için izin verir. Markayı ucuz göstermemek amaçlı yapılan bir strateji bu. Çoğu firma yapar.
  10. katsaku

🔥İndirim Kioxia Heatsink 2 TB SSD 4.589 TL

Vatan Bilgisayar'ın desteğine yazdığımda indirimlerin gece olduğundan bahsetti. Sanırım bu gece tekrar indirime girecek.
  11. katsaku

🔥İndirim Kioxia Heatsink 2 TB SSD 4.589 TL

Aldım teşekkürler.
  12. katsaku

10000₺ Ekran Kartsız Bilgisayar Önerisi Veriri Misiniz?

Ekran kartı gücünden ziyade işlemci ve RAM gücünü önemsiyorum. O yüzden şu an parça tavsiyesi daha iyi olur benim için. Anakarttan hiç anlamadığım için yardıma ihtiyacım var.
  13. katsaku

10000₺ Ekran Kartsız Bilgisayar Önerisi Veriri Misiniz?

Ekran kartı ve RAM hariç diğer parçaları almayı düşünüyorum. Ekran kartsız olacak PC. DDR4 RAM var elimde. Öyle yüksek grafikli (Cyberpunk, Elden Ring gibi) oyunlar oynamıyorum. Maksimum arkadaşlarla oynamalık oyunlar; Fortnite, LoL, Minecraft falan oynuyorum. Aynı zamanda bilgisayar Wi-Fi...
Geri