Arama sonuçları: *

1. S

Bütçeni ve kullanım amacını söyle laptop önereyim

2d ve 3d animasyon hazırlamak, Blender gibi programlari kullana bileceğim Bilgisayar arıyorum, bütçe: 25k-30k Türk lirası. aklımda Bu atdığım ürünler var toplami 650 dolar yapıyor, ek olarak oculink bağlantısı var rtx ekran kartlari takıla biliyor, ama ekran kartı alırsam ek olarak 4060 gibi rtx...
  2. S

Animasyon İçin Bütçe Dostu Bilgisayar Seçenekleri

Bu mini PC oculink bağlantısı var, rtx 4090 hariç bütün ekran kartları takila biliniyor,. Esasen 2d animasyon yapmak için istiyorum arada 3d ola bilir, Blender gibi programlari kullana bileceğim bir şey istiyorum, bütçemi biraz daha yukarı kaldira bilirim
  3. S

Animasyon İçin Bütçe Dostu Bilgisayar Seçenekleri

Arkadaşlar ben bir bilgisayar toplama istiyorum Animasyon işleri yapabileceğim bir bilgisayar olsun bütçe 700 dolar yani 25k Türk lirası kadar bir bütçem var yurd dışında kalıyorum o yüzden her seyi dolar olarak alıyorum,. Kendimce bir şeyler buldum hazır Bilgisayar gibi mini PC acaba Uygun...
  4. S

Yardım Laptopumun Hafizasini Artirmak Istiyorum

merhaba benim Laptopum ( DELL Latitude 5300, 2 in 1, i5-8365u 256gb) hafiza bana yetersiz geliyor nasil artira bilirim hangi urunu almaliyim hafizami artirmak icin hic bilgim yok bu konuda
Geri