Yok ekran deyismedim, parlaklıkta normal seviyede benim istediğim PC de vardı siyahlar daha keskin oluyordu siyah pikselleri kapatan bir uygulama vardı, bunun Android versiyonu nedir? Alta resim bıraktım orda dediğim şeyi anlayacaksiniz.
Ben şu an Huawei Mate 20 Late kullanıyorum ve karanlık mod kulnmaya yarar verdim. Ama siyahlar tam siyah değil, beni şahsen çok rahatsız etti. PC de siyah pikselleri kapatarak tam siyah yapıldığını biliyorum bunun Android versiyonu var mı.
Benim telefonun Huawei Mate 20 Late modeli. Telefonumu karanlık moda geçirmeye karar verdim ama bir şey çok dikkatimi çekti siyahlar tam siyah değil, yani siyah piksel biraz beyaza kaçıyor. Bu renk aralığı ile ilgili tabi ama duyduğum kadarıyla siyah pikselleri kapatıp tam siyah görüntü sağlayan...
İntel i-5 2400 4 çekirdekli işlemçim var, yeni aldim ama eski işlemçimde 4 çekirdekti ondada sadece 2 çekirdek kullanılıyordu. BIOS ile alakalı olabilir ama BIOS tan anlamıyorum ve bişeyleri yanliş yaparım diye korkuyorum. Lutfen yardım edin
oyua mod ekledim sonra oyunu kapatınca sıyah ekran vermıyo ama duvar kağıdı sıyah oluyor. başlat hariç hiçbir yer gozukmuyor.bide oyunu kapatınca calışmaya devam ediyor.