Arama sonuçları: *

1. TalhaDGN44

ADROİD KARANLİK MOD SORUNU

o üst sekmeninde olan yerlerle dikkatli bakarsan renk farkı var üst yer biraz daha beyazımsı o beni rahatsız etmişti
  2. TalhaDGN44

Yok ekran deyismedim, parlaklıkta normal seviyede benim istediğim PC de vardı siyahlar daha keskin oluyordu siyah pikselleri kapatan bir uygulama vardı, bunun Android versiyonu nedir? Alta resim bıraktım orda dediğim şeyi anlayacaksiniz.
  3. TalhaDGN44

Ben şu an Huawei Mate 20 Late kullanıyorum ve karanlık mod kulnmaya yarar verdim. Ama siyahlar tam siyah değil, beni şahsen çok rahatsız etti. PC de siyah pikselleri kapatarak tam siyah yapıldığını biliyorum bunun Android versiyonu var mı.
  4. TalhaDGN44

Korku hikayesi denemesi.

İdare eder
  5. TalhaDGN44

Androidte karanlık moddaki siyahlar tam siyah değil.

Benim telefonun Huawei Mate 20 Late modeli. Telefonumu karanlık moda geçirmeye karar verdim ama bir şey çok dikkatimi çekti siyahlar tam siyah değil, yani siyah piksel biraz beyaza kaçıyor. Bu renk aralığı ile ilgili tabi ama duyduğum kadarıyla siyah pikselleri kapatıp tam siyah görüntü sağlayan...
  6. TalhaDGN44

Windows 10 bilgisayarımı defalarca guncelmeme ramen guncelleme gelmiyor

windows 10 bilgisayarıma 22h2 guncellemesını yuklemeye calıştım. Defalarca indirme bitti yeniden başlattım ama indirme yuklenmedi.
  7. TalhaDGN44

4 çekirdekli bir işlemci kullanmama ramen sadece 2 cekirdeğini kulanabiliyorum

hayır sonuç deyişmedi 1740816309
  8. TalhaDGN44

4 çekirdekli bir işlemci kullanmama ramen sadece 2 cekirdeğini kulanabiliyorum

İntel i-5 2400 4 çekirdekli işlemçim var, yeni aldim ama eski işlemçimde 4 çekirdekti ondada sadece 2 çekirdek kullanılıyordu. BIOS ile alakalı olabilir ama BIOS tan anlamıyorum ve bişeyleri yanliş yaparım diye korkuyorum. Lutfen yardım edin
  9. TalhaDGN44

Bilgisayarımdaki Virüs Sorununu Nasıl Çözebilirim?

yok yav bu eset in anti-Theft imiş ondan geliyomuş
  10. TalhaDGN44

kesin vurus mu ki bu 1737379978 yukledim scan yaptı ve 2 virus buldu bu sayı az mı yoksa faza mı ona gore rahatlayayım
  11. TalhaDGN44

eset var onla yapıyorum ama bir şey çikmiyor
  12. TalhaDGN44

Galiba bilgisayarıma virus girdi. benden habersiz "alex" isimli bir kulanıcı oluşuyor siliyorum geri geliyor. Ne yapmam lazım.
  13. TalhaDGN44

korsan minecraft a optifine yuklerken hata veriyor. Aşşağıya ss bıraktım.

benim kullandığim minecraft surumu 1.18.2 ve TLegacey sotunun ne olduğunu anlamadım bilen varsa yardımcı olursanız cok sevınırım.
  14. TalhaDGN44

KV de Aslan Akbey ölmeden önde Ömer babaya verdığı zarfın içinde ne var dı ?

Dizide bu konuda hiçbir şey tok belki pusuda falan vardır, bilen yazsın.
  15. TalhaDGN44

gta sa a mod yukledim artık kapanınca duvar kağıdı sıhyah kalıyor

oyua mod ekledim sonra oyunu kapatınca sıyah ekran vermıyo ama duvar kağıdı sıyah oluyor. başlat hariç hiçbir yer gozukmuyor.bide oyunu kapatınca calışmaya devam ediyor.
  16. TalhaDGN44

youtube a garip bir şey olmuş nasıl duzeltilir

oldu reiz sadece olmadı başka guzel şeylerde geld. adamsın.
  17. TalhaDGN44

youtube a garip bir şey olmuş nasıl duzeltilir

denıyorum 1721236740 ne yapıcağım burada ?
Geri