Arama sonuçları: *

• Users: xpaw
  • Order by date
  1. X

Katana nereden alınır

teşekkür ederim kral zaten ona karar vermiştim
  2. X

Katana nereden alınır

Katana almak istiyorum ancak çakıroğlunun paslanma kalite tarzı sorunları ve kılıç ustasının kalitesizliği hakkında bir kaç yorum gördüğüm için şüphe duyuyorum açıkçası. Güncel olarak sizce nereden katana alabilirim? Bir yanlışım varsa düzeltin lütfen teşekkürler.
  3. X

Televizyonu bağladıktan sonra hdr açınca bütün ayarlar bozuldu

Beyler ben televizyonu ilk bağladığımda 4096x2160 60hz görüntü alabiliyordum ancak hdr ayarını açınca bu bozuldu şu an ya 4k 24 hz ya da 1920 1080 60 hz kullanmak zorundayım cihazı kaldırdım devre dışı bıraktım tv yi sıfırladım olmadı ancak en son pc ye format atmadan önce de bozmuştum ama...
  4. X

Playstation plus 1 senelik almalı mıyım

bu sene daha zam gelecek diyorlar da
  5. X

ne kadara düşecek bir de kesin mi hocam
  6. X

playstation plus 1 senelik almalı mıyım 2027 yks öğrencisiyim
  7. X

6000 bütçe kablosuz pc/ps5 kulaklık öneri

6000 bütçe kablosuz pc/ps5 kulaklık önerisi lazım hocam steelseries arctis nova 5 wireless olmasın lütfen
  8. X

Steelseries arctis nova 5 garantiye göndereceğim

bakayım hocam
  9. X

Steelseries arctis nova 5 garantiye göndereceğim

Steelseries arctis nova 5 kulaklığım var mikrofonundan ötürü garantiye göndereceğim nasıl gönderebilirim nereye ulaşmam gerek
  10. X

İem kulaklık alacağım öneri istiyorum

İem kulaklık alacağım öneri istiyorum şu an galaxy buds 2 m var almama gerek var mı alayım mı 1500 tl ye felan wraith dipnot: bunu muhtemelen temmuza kadar kullanıcam temmuzda hollandaya gidicem oradan 700 e felan tang zu alabilirim
  11. X

❌İndirim Bitti! Adidas Ayakkabi 749 TL - Adidas %50 İndirim Kodu🔥

41 42 gelişim çağındayım hocam
  12. X

hocam uyar aslında ya :D 1738092484 41 giyiyorum
  13. X

hocam 1 tanesini satsanıza ya:D
  14. X

ulan bitti ya tam alıyordum
  15. X

🔥İndirim Adidas Ürünlerinde %50 İNDİRİM!

ulan bitti ya tam alıyordum
  16. X

🔥İndirim GamingGenTR Seçili Ürünlerde Toplam 3 Kampanya

10 dakika önce görsem 100 tl yarardı kırmızı akkoyu aldım 1738091761 300 tl gelmedi bana ya
  17. X

❌İndirim Bitti! AKKO Joy of Life 5108S SE RGB 2180 TL ( İYZİCO İLE %20 + 300TL CASHBACK )

hocam tr de olmasına gerek yok internetten model ismi ile araştırın globalde yeter custom diye sadece keycaps renk oluyor kablolu kablosuz olmuyor
  18. X

Yardım Hangisi beyler iyzico ile alıcam

o ne hocam? 1738074611 hocam para 3100 se 3100 olması gerek sonra indirim geri kartınıza atılıyor
  19. X

❌İndirim Bitti! AKKO Joy of Life 5108S SE RGB 2180 TL ( İYZİCO İLE %20 + 300TL CASHBACK )

hocam onlara ben de baktım farklı model onlar her şeyin farklı bir modeli var yani ona bakarsanız custom klavye olduğu için fiyat değişiyor customlarda fiyat segmenti almak doğru olmaz ki tek araştırma kaynağınız gaming gen laptop tr olmaması gerk?
Geri