Arama sonuçları: *

1. B

Kasa anakartı desteklermi acil

destekler hocam
  2. B

RTX4090 140mm çift kuleli sisteme soğutma performansı yüksek kasa önerisi

Maalesef böyle bir durum içerisinde kalıverdim. Türkiye'de sanırım kimse görünüşe bakmadan saf performans bir kasa talep etmiyor. Olmayan talebe arz da bulunamıyor haliyle. Yurtdışında çok güzel kasalar bulunuyor ancak ülkemize maalesef sokamıyoruz arkadaşları. Bu modelleri de inceledim. Ancak...
  3. B

Aslında çok bir kriterim yok ATX tabanlı bir kasa ve full mesh istiyorum. Sistem parçalarım hazır olduğu için değişim yapabilmem mümkün değil. Ek olarak kullanacağım alan için 2. ekran kartı ve çok iyi bir soğutmaya ihtiyaç duyuyorum. Oyun amaçlı kullanılacak bir sistem değil. Yapay zeka...
  4. B

Max bütçem yok hocam. 10k diyelim illaha bir sayı vermek gerekirse. Ama kasa için çok yüksek meblağlar ödemek istemiyorum dediğim gibi. Kasanın ana görevi olan sistemi dış etkenlerden koruma ve hava akışı sunarak ısınma sorununu azaltmak. Ben de bu ölçütte mesh bir kasa alarak belli başlı...
  5. B

Teşekkür ederim öneriniz için. Bunu gördüm ancak fiyatı bir miktar yüksek geldi. Sistem gayet yüksek parçalardan oluşsa da kasaya verilen paraya bir miktar acıyorum. Daha düşük bütçeli ve daha iyi bir hava akışına sahip kasa bulamazsam bunu alacağım sanırım.
  6. B

Full mesh özellikle yan panelleri mesh bir kasa istiyorum aslında. Duruma göre hava giriş çıkışlarını bu sayede yönetebilirim. Asus Prime AP201 gibi bir kasa ancak ATX destekli versiyonu gibi.
  7. B

Yardım Ryzen 7 5700x3d için soğutucu önerisi

Thermalrgiht markasının Frost Commander, Peerless Assassin veya Phantom Spirit modellerine bakabilirsin. Performans stabiletisi istiyorsan uzun süreli doğru bir fan konumlandırmasıyla sıvı soğutmadan daha iyi performans alırsın.
  8. B

Yardım Ryzen 7 5700x3d için soğutucu önerisi

Hava soğutma düşünür müsün
  9. B

Merhaba, Konuda belirttiğim gibi iş amaçlı ve yüksek yapay zeka odaklı bir sistem toplanayacağım. ATX tabanlı bir ana kart olacak. Duruma göre 2. ekran kartı eklenebilir. Bu şartlarda en iyi soğutma performansı sunan yanarsız dönersiz camsız soğutma performası yüksek bir kasa arayışındayım...
Geri