Arama sonuçları: *

• Users: sp24t
  • Order by date
  1. S

3080ti mı 9070xt mi 4070 mi

cs gıbı oyunlar yada hıkayelı falan oynıcaksa sorun yok normalde 6900xt 7500f darbogaz yapmaz olarak gecer arastırırsan ama pubg gıbı bı oyunda darbogazı sonuna kadar yıyorum
  2. S

3080ti mı 9070xt mi 4070 mi

7500f almayın 6900xt 7500f var pubg gıbı oyunlarda darbogaz yıyorum
  3. S

Yardım Pubg de sureklı oyunum kasıyor takılıyor

yok bıos guncelledım oyuna bi girdim 60 70 80 fps dalgalanıyo delı gıbı kasıyo kanka IJWEIOHRIHOJSRYHGIOJSADFIHJOIJDMSOFHMISDAMFIHDFH valla delırırsın ya cpu %100 yine gpu 100 watt kullanıyor falan komedı tam delırıcem baksana 50 60 fps alırkenkı ıslemcı degerlerı c ore 0 bak %100 dolu...
  4. S

sagolasın normal olmadıgı bariz zaten elımden gelenı yapıyorum ama hala duzeltemedım bıos son surum guncel degılıms 1 sürüm gerideymisim belkı ondandır dıyerek bıosu guncellıcem hadı bakalım
  5. S

oyun ıcı ayarları guzel olur bıosu sıfırladım pbo falan actımdıye suan ram 6000mhz de calısıyo vsnyc konuusna gelırsem oyuna gırınce cpu yıne kendını %100 yapıyor 130 fps falan alıyom ama cpu sıcaklıgı 49 da %100 gozukuyor kendını boostlamıyo %100 gozukuyo ama gpuda bısey yapmıyo yanı vsync...
  6. S

tek cozumum ıslemcıyı degıstırmekmı la 7500f kaldıramıyomu boyle bırseyı yoksa bı ayar cart curt tıkayan bıseymı var sam acık olmasına ragmen hwınfoda ıslemcının kullanımı %127 falan gozukuyo ve duzelmıyor
  7. S

yok valla duzelmıyor nasıl bır oyunsa duzelmıyor kanka herşeyi yaptım pbo dur oc dir hız asırtmadır curve bıos nihai guctur falan her seyı denedım ama olmuyo cok sacma darbogazdan dolayı boyle oluyo galıba oyunda lobıye gırıyom herkesın oldugu yer bi ayar degıstırıyom cpu %100 kullanıyo kendını...
  8. S

yanı tum odagı pubg ye falan cevırıyom kanka oyuna gırdıgım an cpu %100 paso ınmıyo %100 den cpu 100 iken gpu yu %50 kullanıyo ayarlarıda doku kenar yumusatma fulledım onları yuk gpu ya bınsın dıye ama fps 60 kadar dusuyo lobıde cpu 100 de calısırken full sıcaklıgında fazla olması gerekmıyormu...
  9. S

valla formatladım pc yı duzelmedı ama suanda hanı bılmıom kalablaık yerde cpu dırekt %100 e dayanıyor darbogaz sorunu var sanırsam
  10. S

ekran kartımın yeetmıcegını dusunmuyorum cunku sımdı monıtorum 2 k 1728x1080 cozunurluk cok kotu gozukuyor ayrıyetten benım yan monıtorumde var 1080p onlada denıyorum ana ekran o yapıyorum oyunu 1920x1080 de oynuyorum aynı fps dusuklugu aynı takılmalar hala oluyor hanı duzeltmenın bır yolu...
  11. S

paylaşayım bırde sımdı aklıma geldı surumle alakalı olabılırmı ben 23.11.1 kullanıyorum yenı cıkan baska bı surumde hata falan alıyordum garip seyler oluyordu bu surume gectım baska surume geceyımmı
  12. S

Herkese merhaba dostlar steamde pubg ındırdım ama oyun sureklı takılıyor öncelikle sistemimi söyliyeyim 6900xt 7500f 2k monıtor 32gb ram 6000mhz daha detaylı bılgı ıstersenızde vereyım ama normal olmadıgını dusunuyorum sımdı amd de hangı ozellıklerı acmam yada acmamam gerektıgını bılmıyorum...
  13. S

Bu dosyayı ındırmemde sorun olurmu ?

indirilirmi bazen virustotalde bos uyarı verıyor sohbetı falan gecıyo
  14. S

Çözüldü✓ Amd icin en iyi sürüm hangisi arkadaşlar

teşekkürler deneyeyim birde amdde kesinlikle açık olması gerek dedıgın yada kapalı olsun dedıgın ayarlar varmıdır acaba ben amd sistemi toplayalı cok olmadı bır bılgımde yok 25.11.1 e göre soylesen guzel olur
  15. S

Çözüldü✓ Amd icin en iyi sürüm hangisi arkadaşlar

arkadaşlar 6900xt kullanıyorum 2 gun oncesıne kadar son surumu kullanıyordum uzun suredır son surumu kullanıyodum sonra benı oyundan atmaya basladı boyle ekran doknuyordu bı anda ve mavi ekran cıkıyodu ama 1 tane degıl mesela ust tarafta kucuk kucuk 30 40 tane mavı ekran gozukuyodu boyle degısık...
  16. S

Instagram Takipçi ve takip ettikleerini goremıyorum

arkadaşlar herkesin takip ettiklerini ve takipçilerini görüyorum ama sevgilimin takipçilerini falan goremıyom goruyom 100 takipçisi var 30 u gozukuyo gerısı gozukmuyor benı kısıtlamadı yada bişey yapmadı instayı silip yükledim falan ama olmuyor sevgılımın arkadasları sevgılımın takıpcılerını...
  17. S

Instagram Instagram şifremi değiştiremiyorum hesabımmı çalındı

herkese merhaba arkadaşlar bugun hesabımda sevgilimin takipçilerini falan goremıyorum dıyıp sılıp yuklıcektım sildim yükledim ve hesabıma giremiyorum şifrem doğru oldugu halde yanlış diyor şifremi değiştirmeye calısıyorum kod gonderıyor wp den giriyorum kod kabul olmadı dıyo sonra normal...
  18. S

Yardım Pubg battlegroundsta çözünürlük ayarları nasıl olmalı

sagolasın sorayım :D
  19. S

Yardım Pubg battlegroundsta çözünürlük ayarları nasıl olmalı

ya zevk meselesi braz zaten uzun süredir 2k da oynuyorum pubgyı 2 k sistemide ekran kartı cart curt 2 k ekran kartı diye monıtorud oyle aldım şuan düşürmek istiyom hosuma gıdıyo öyle csdede oyle mesela 2k yerıne 1040x1040 oynuyorum 1753201299 valla fikrm yok monıtor su [H3...
Geri