Arama sonuçları: *

1. Mirace

Yardım Pro Soccer Online Hatası Nasıl Çözülür?

pro soccer online hata veriyor resimde ki gibi nasıl giderilir
  2. Mirace

Yardım TELEFONUM BRİCK OLDU NASIL DÜZELİR

TELEFONUM BRİCK OLDU AMA FASTBOOTA FİLAN GİREBİLİYORUM AMA ARAŞTIRDIĞIMDA ROM ATACAKMIŞIZ BOOTLOADER AÇILACAKMIŞ FİLAN DEDİLER TELEFONDAN YAPILIYORMUŞ BOOTLOADER AÇAMA İŞLEMİNİ AMA TELEFON AÇILMIYOR YARDIM EDİN
  3. Mirace

Yardım XİAOMİ TELEFONUM KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYOR

brick ne ve telefon xiaomi mi 10t pro yurt dışı garantili
  4. Mirace

Yardım XİAOMİ TELEFONUM KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYOR

TELEFONUN AÇILMA EKRANINDA Mİ YAZISI GELİYOR SONRA GİDİYOR GERİ GELİYOR TELEFONUN GİRİŞ EKRANINI DAHİ GÖREMEDİM NASIL ÇÖZÜLÜR
  5. Mirace

RX 6800XT mi RX 6700 XT mi

Kral bende rx 6700 xt var driver sıkıntısı var rtx 4060 al bence çünkü güncelleme yapıyorum ekran kartını tanımıyor falan hiç uğraşma diye ama sen bilirsin
  6. Mirace

Yardım ASSETTO CORSA GAZ VE FREN TUŞUNU DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIYOR

Gamepadin RT VE LT TUŞLARI BOZUK OLDUĞUNDAN GAMEPAD İLE OYNAYAMİYORUM GAZ VE FREN TUŞLARINI GAMEPAD İÇİN NASIL DEĞİŞTİREBİLİRİM OYUNDAN
  7. Mirace

Yardım Microsoft flight simülatör 2020 indirmeme rağmen tekrar indiriyor

Şimdi öyle yaptım maalesef inşallah düzelir
  8. Mirace

İlk önce 120 GB indi sonra paket açılıyor dedi bekle bekle açılmadı sonra launcheri kapattım kapatıp açınca 58 GB geldi yükleme paketleri yolu kısmından oyunu yüklediğim klasörü seçince 163 GB inecek dedi kafayı yiyecem
  9. Mirace

Flight simülatör indirdim paket açılıyor kısmı geldi bekle bekle gitmeyince kapattım geri açtım fakat oyun inmeme rağmen tekrar indirme yapacağını söylüyor çözümü nedir 1735380639 Acil yardım lütfen 1735380669 Bir daha indiremem zaten yüksek boyutlu bir oyun
  10. Mirace

🔥İndirim Microsoft flight simulator 2020 xbox platformunda 500 TL!!!

bazı oyunlar sadece xbox konsollarında oynanıyor ya bu bilgisayardan da oynanıyor mu
  11. Mirace

🔥İndirim Microsoft flight simulator 2020 xbox platformunda 500 TL!!!

bence gayet iyi indirime girmiş sarıyor ama bu indirim pc için mi xbox için mi pek bilgim yok bilgilendirirseniz daha iyi olur. https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/p/9PMQDM08SNK9/0010
  12. Mirace

Yardım Frisby FGP-3812r oyun kolu Teknosa'da kutusuz iade edilir mi?

İnternette çözümü vardı sanırım araştırırsanız bulursunuz
  13. Mirace

Öneri Frisby fgp-3810b oyun kolu alınır mı?

https://www.teknosa.com/frisby-fgp3810b-ps4-kablosuz-gamepad-p-125088234 Bu oyun kolu alınır mı? İnternette videosuna denk geldim ve hoparlör dışında gayet iyi çalışıyor alınır mı?
  14. Mirace

Yardım Ekran kartı fanı bilgisayarın açtığımda dönüyor fakat sonra dönmüyor

Oyunlarda 100 derece oluyo fakat yine dönmüyor sonra siyah ekran verip kapatmak zorunda kalıyorum
  15. Mirace

Yardım Ekran kartı fanı bilgisayarın açtığımda dönüyor fakat sonra dönmüyor

Ekran kartı modelim GT 730 pc yi açarken dönüyor fakat oyunlara girsem bile dönmüyor çıkarıp baktım hiç bir problem yoktu
  16. Mirace

Yardım Gamepad sol analog kaydı

Arkadaşlar sol analog kaydı nasıl düzelir 1730559225 Acil lütfen
  17. Mirace

Yardım Gamepadin joysticki kaydı

Resimde gördüğünüz gibi sol joyistick kaydı nasıl düzeltirim 1730557380 Beyler acil yardım
  18. Mirace

Snopy sg-401 gamepad oyunlarda titreşim açma

bu gamepad de titreşim var test yerinde titriyor ama oyuna girince ayarlardan açık olmasına rağmen titreşmiyor nasıl aktıif ederim gamepad modeli snopy sg-401
  19. Mirace

Öneri Jwin usb-1132 dual shock gamepad alınır mı

peki snopy sg 401 olan kolu nasıl
  20. Mirace

Ne olur yardım edinn

Yönetici olarak çalıştırıp dene belki olur
Geri