Arama sonuçları: *

1. yusufnikov

Dolaptan 10000 tl ye ps5 alınır mı

çok sağolun zaten dolandırıcı olduğunu anladım ama dolaptan nasıl dolandırabilirler diye şüpheye düşmüştüm o yüzden sormak istedim cevap veren herkese teşekkür ederim
  2. yusufnikov

parayı attıktan sonra geri alabilmiş mi bari
  3. yusufnikov

hemen alıyorum LCŞDLSKFLSMLDMD
  4. yusufnikov

dolaptan alırsam ne olur peki ve dediğin gibi numarası var 2. görselde
  5. yusufnikov

bu fiyata bu kadar şey normal mi dolandırıcı olduğu çok belli ama dolapta nasıl dolandırabilirler ki ürün geldiğinde onaylamamız gerekmiyor mu
  6. yusufnikov

Casper excalibur g870 Alınır mı?

https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1270-DX70X-B&id=9615913 bu fiyata değer mi yoksa başka bir markanın 4060 lı modeli mi
  7. yusufnikov

50k civarı laptop önerisi

attıklarınızı karşılaştırıp alacağım bir tanesini çok teşekkürler
  8. yusufnikov

50k civarı laptop önerisi

ileride bilgisayar mühendisliği okumak ve arada oyun da oynamak için laptop almak istiyorum bu yüzden mümkünse rtx 4070 li, iyi bir işlemcili, ışık sızması-ölü piksel vb. olmayan çok ısınmayan bir laptop önerebilir misiniz bütçem maksimum 56k ya çıkabilir
  9. yusufnikov

macbook mu gaming laptop mı

kararımı verdim gaming alacağım ilgilendiğiniz için teşekkürler 1722268196 yorumlarında ölü piksel ve aşırı ışık sızması var diyor biri
  10. yusufnikov

rtx 4070 li olsun işlemcisi iyi olsun 50 k da veririm senin önerdiğin var mı ben iki tane attım onlar iyi mi bakabilir misin sana zahmet
  11. yusufnikov

inan üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak istediğim için alıyorum yoksa o paraya bir masaüstü dizerdim
  12. yusufnikov

öyleyse gaming almam şart
  13. yusufnikov

bütçem 50 civarı
  14. yusufnikov

öyleyse gaming alacağım önerdiğin var mı benim aklımda şunlar var Asus TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 AMD Ryzen 9 7940HS 16GB 512GB SSD RTX 4070 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar https://app.hb.biz/JeUZIzAXzDlT...
  15. yusufnikov

gaming laptop için bende bu ürünü düşünüyordum 1722265271 aslında evet m2 yerine şöyle alsam daha mantıklı en azından verdiğim para daha az ve m3 işlemciye yüksektiyorum sadece hafızası 256 gb (açıkçası 8k ekleyip 512 gb yapmak istemem) 256 gb yeterli gelir mi mühendislik için ve bu şekilde...
  16. yusufnikov

şu an sadece ders çalışmak için dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama ilerde bilgisayar mühendisliği kazanırsam eğer beni götürebelicek bir bilgisayar olsun istiyorum sizce 16 gb birleşik bellek 512 gb ssd li macbook air m2 mi (58k) almalıyım yoksa rtx 4070 li bir gaming laptop mu almalıyım
  17. yusufnikov

bu sıralama ile nereyi tercih etmeliyim

eşit ağırlık öğrencisiyim ve evet bu sene ilk yılımdı kendime hedef belirleme konusunda çok kararsızım atanmalar her geçen yıl daha da azalıyor seçeceğim mesleğin ileriye dönük ve özel sektörde de iş imkanlarının olmasını istiyorum (sizce hedefim ne olmalı ) msü den kara harp istiyordum fakat bu...
  18. yusufnikov

bu sıralama ile nereyi tercih etmeliyim

açıkçası hangi mesleği tercih edeceğim hakkında çok kararsızım bundan dolayı hangi mesleğin ataması varsa o mesleği seçmek istiyorum ama bu sıralama ile hangi mesleği ve nereyi tercih etmem gerek bilmiyorum aslında mezuna bırakıp çalışmak da istiyorum bir yandan çünkü bu sene ayt ye hiç...
  19. yusufnikov

🔥İndirim 🔥 Philips Evnia 27M2N5500/00 | 2K | IPS | 180 Hz Monitör 🔥 7749 TL 🔥

şimdi baktığımdaysa 0.5 ms yazıyor nasıl oluyor bu
  20. yusufnikov

Bu sistem alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/
Geri