Arama sonuçları: *

• Users: Xynel
  • Order by date
  1. X

MSI MAG A750GL ve Thermalright Assassin King 120 SE, Fazeon F19 kasaya uyar mı?

Yeni bir 5070'li hazır bilgisayar satın aldım içerisinde Fazeon'un 750W PSU'su var uzun vadede sıkıntı çıkarmaması için değiştirmeyi düşünyorum. "MSI MAG A750GL PCI-E5 750W" bu kasaya uyar mı? Aynı şekilde içinde 200 TL'lik dandik bir soğutucu var onu da "Thermalright Assassin King 120 SE...
  2. X

🔥İndirim 7500F - 5070 1TB SSD B650 OEM Paket 45.579,39 TL

Fazeon Psu yu ileride değiştirmek gerekir mi
  3. X

5070 li sistem fiyatına değer mi ?

Evet hocam
  4. X

Vatandan aldım hocam
  5. X

48.430 a aldım işlemci soğutucuyu değiştireceğim sizce nasıldır iptal edeyim mi yoksa iyi midir
  6. X

SSD 80 dereceye çıkıyor

Aynı ssdyi ben de laptopda kullanıyorum bende de benzer bir durum var acaba ısı sorununu çözebildiniz mi
  7. X

Çözüldü✓ Kioxia SSD Utility "No supported drives found"

Sorunu çözdüm.Öncesinde VMD yi sadece biostan kapatmıştım.Aygıt yöneticisinden VMD driverlarını sildikten sonra biostan vmd ayarını kapatıp ondan sonra cihazı güvenli modda başlatmak gerekiyormuş.Aşağıya kullandığım rehberi bırakıyorum. VMD Kapama rehberi UYARI:Güvenli moda geçerken windows...
  8. X

Çözüldü✓ Kioxia SSD Utility "No supported drives found"

SSDyi bilgisayarımda 1 yıldır kullanıyorum ama cihazın kendi yazılımı olan SSD Utility SSDmi görmüyor.VMD kapamayı denedim ama fayda etmedi ayrıca ürün orijinal.
Geri