Arama sonuçları: *

1. D

Hikayeli oyun önerisi

oynasam hikaye bitiyormu yada 2 ve 3 ile bağlantılımı
  2. D

Hikayeli oyun önerisi

mafia serisi istemiyorum bana ilgi çekici gibi oyun gelmedi
  3. D

Hikayeli oyun önerisi

80 tl kadar bütçem var epic games den hikayeli oyun önerisi lazım oynadığım oyunlar crysis remastered tüm serisi metro serisi a plague tale serisi bu tarzlarda oyun lazım
  4. D

Çözüldü✓ Windows 11 sıfırlama

windows 11 kullanıyorum sıfırlama yapmak istiyorum fakat 2 tane kullanıcı oturumum var 1 tanesinin sıfırlanmasını istiyorum diğerinin olduğu gibi kalmasını istiyorum nasıl yapabilirim
  5. D

Alcağım ekran kartı kasaya sığarmı

Sağolun hocam peki gigabyte in 3 fanlı olanı vardı rx 7700xt o sığarmı https://m.n11.com/urun/gigabyte-amd-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-gv-r77xtgaming-oc-12gd-12-gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-54910187?magaza=dey-elektronik&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  6. D

Alcağım ekran kartı kasaya sığarmı

Saphire Rx 7700xt pulse ekran kartını almayı düşünüyorum pb p3385b kasam var icine sığarmı Anakartım asrock a520m-hvs İslemci r5 5600 Ram 16 gb (8×8)
  7. D

Minecraft mod indirme

minecraft için topluca mod indirmek istiyorum fakat modlar teker teker iniyor böyle indirceğim modları seçip hepsini bi anda indirmenin bir yolu veya site varmı şimdiden teşekkürler
  8. D

5000tl civarında ekipman önerisi

4500 tl 5000 tl civarlarında klavye mouse ve kulaklık arıyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler
  9. D

Termal macun önerisi

100 tl 250 tl arası kargo ücreti olmayan termal macun arıyorum günde 4 5 saat oyun oynuyorum onun kalanı pc hep kapalı oluyor r5 5600 islemci kullanıyorum stok fan ile kullanıyorum
  10. D

Discord rol ayarlama

Hicbir kanalı görmicek rol nasıl ayarlanır
  11. D

Discord rol ayarlama

Kayıtsız rol için sadece 1 kanalı görcek rol nasıl yapılır
  12. D

Film kiralanırmı....

Apple tv var orda da heralde kiralamak varmıs orası iyi mi? kalitesi
  13. D

Film kiralanırmı....

Kaçak hiçbir yerde bulamadım
  14. D

Film kiralanırmı....

Google play film lerde kiralama var harry potter ölüm yadigarı part 1 i kiralamayı düsünüyorum kiraladıgımda türkçe dublajı oluyormu olmuyorsa baska nerden kiralaya bilirim türkçe dublajlı
  15. D

EKRAN KARTİM Mİ BOZUK MONİTÖR MU? ACİL

Brave kullanıyorum başka ne önerirsin denemek için veya bi tarayıcı ayarı varmı
  16. D

EKRAN KARTİM Mİ BOZUK MONİTÖR MU? ACİL

Hocam konu ile alakasız bende monitörde renk bozulması var sanki içeri doğru açılan renk gibi bise youtube izlerken oluyor veya film izlerken oyunlarda da az da olsa var monitördenmi yoksa ekran kartındamı ekran kartım xfx rx 6600 monitör aoc 24g4xe
  17. D

koorui monitör alınır m 165 hz 2999 tl

Şans işi hocam illaki her monitörde sorun cıkıyor bazılarında cıkmıyor
  18. D

İstersenizde koorui monitör alıp deneye bilirsiniz belki hoşunuza gider
  19. D

Bütçeniz yetiyorsa bi buna bakın derim va panel...
  20. D

Anladım hocam aoc 24g4xe ıps kullanıyorum bendede youtubede renklerde sorum var fakat fazla izlemediğim için sorun etmiyorum fakat oyunlarda gayet iyi ıps ozaman ben biraz araştırayım va panel önerim size 1725280656 Bütçeniz nedir peki
Geri