Arama sonuçları: *

1. M

3k kablosuz mouse önerisi.

3k kablosuz mouse önerisi.
  2. M

Lolde panelle tehdit ediliyorum.

Numarayı falan bulur dedimde oda yok.300 lvl hesabı inceleme altında alındı işin sonunda o kadar.
  3. M

Hocam ilk o sövdü ama bir şey çıkmayacak gibi bundan,hiçbir gelişme olmadı. Daha fazla kafama takmıycam eğer bir şey yaparsa davacı olurum.
  4. M

Hocam o konuda bi korkum yok zaten engeller geçerim. Yemek isterlerse diye bir endişem var o kadar.
  5. M

Lol nickinden bulabilecek kadar profesyonelleşmedim daha😔😔😔(!)
  6. M

Tamamdır hocam,sağolun. Sadece Lol nickimden adres bulabilirler mi? Evime yemek falan sipariş edilmesini istemiyorum.
  7. M

herkesin cevapları için teşekkür ederim. Polise bildirmek istemiyorum çünkü hem reşit değilim hem bende küfür ettim. Ailemi böyle bir olayla meşgul etmek istemiyorum. Başka ne yapabilirim?
  8. M

Maçıma gelen th herkese sövüyordu bende ona karsılık verdim simdi prelerimin adını yazıyor ve bulmakla tehdit ediyor. Gercekten yanıma gelmeyeceğimi biliyorum benimle uğraşırsada her yerden engellerim ama arkadasları rahatsız edeceğinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
  9. M

Bugün bir kızdan zina teklifi aldım reddettim.

RICJSOXNEICNEIZHSIFNEIXNE
  10. M

Mikrofonum çalışmıyor.

Her yolu denedim.Denetim masasından ses düzeyine baktım.Driverları güncelledim.Windowsdan sorun gider falan yaptım bir sürü yol denedim ama düzelmedi. Sorun ne olabilir?
  11. M

AMD EKRAN KARTI Alınır mı??

hocam pencereli tam ekran yapınca o sorun çözülüyor
  12. M

Mouse ve klavye çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun.

Gow ragnarok oynamak için PlayStation kolunu bilgisayara taktım ve mouse ve klavyeye olan kontrolümü kaybettim. İkisininde şarjı var,bozuk değiller ama masaüstünde kullanamıyorum. Aynı sorun dün olmuştu farklı bir mouse kullanıp aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara diyip sorunu...
  13. M

R5 7600 İçin Öneri ekran kartı

Aynı ekran kartını kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  14. M

Valorantta ekranı küçültünce ekran kartı sürücüsü çöktü hatası vermesi.

Bugün valorantayken alt tab atınca ekran kartı sürücüsü çöktü hatası almaya başladım. Ama gow ragnarok gibi daha ağır bir oyunda bu tarz bir hata almıyorum. ekran kartı: RX 7900 GRE
  15. M

İphone 15 pro alınır mı

Ön kameradan çekilen fotoğraflar karartılmış gözüküyor diyen yorumlar vardı hocam. Sonra biraz araştırınca gördüm,yazılımsal sorunmuş donanımsal değil. Asıl merak ettiğim şey bu pil sağlığı abarttıkları kadar kötü durumda mı? Sizin kullandığınız dönemde pil performansı gözle görülür şekilde...
  16. M

İphone 15 pro alınır mı

Ablam iphone 15 proyu almayı düşünüyor ama kamerası hakkında bazı kötü yorumlar gördüm.Bu fiyata alınır mı yoksa daha iyi modeller var mıdır?
  17. M

Uygun fiyatlı dijital kamera

Hocam kameraların piyasasını hiç bilmediğimden öyle demiştim. 2-3 e ortalama bir kamera varsa benim için iyi olur.
  18. M

Uygun fiyatlı dijital kamera

Ablamın doğum günü için bir dijital kamera almak istiyorum. Belirli bir bütçem yok cünkü kameralar hakkında bir bilgim yok ama uygun fiyatlı olursa güzel olur.
  19. M

Sadece vatan ve teknosa ile nasıl bir pc toplayabilirim?

Arkadaşıma 47 bine bir bilgisayar toplayacağız fakat ailesi sadece vatan veya teknosadan ürün alacağını söylüyor. En iyi nasıl değerlendirebiliriz bu bütçeyi?
Geri