Arama sonuçları: *

1. R

Roblox Stüdio Ekran Kilidi Nasıl Kaldırılır

oyun basladıgında ekran kilitli kalıyor shiftlock acık değil asla değiştiremiyorum bu yüzdende play yazısına basamıyorum şu yazıyı nasıl kaldırabilirim bilen varmı acaba ve ekran kilidini
  2. R

Kuryelik için motor önerisi yaparmısınız

Kuryelik için motor önerisi yaparmısınız motor kullanmasını az cok biliyorum ama cok uzun sure kullanmadım o yüzden baslangıca uygun 125cc lik motor istiyorum rks srk 125r istiyorum aslında ama onu ınceledıgımde sepet takılırmı takılmazmı bilmiyorum o tarz gözüken motorları cok seviyorum aldığım...
  3. R

A1 Ehliyet Çıkartmak 2024 Yılında Ne Kadar

ozaman iyi hocam teşekkür ederim
  4. R

7 8 ise hıc sıkıntı değil kücük sehirde yasıyorum bilecikde ama umarım 20 25bin barajında olmaz hocam teşekkür ederim
  5. R

rks srk 125r alınır mı?

ilk motorumu alıcağım rks srk 125r düşünüyorumda sizce ilk motora göre uygunmu insanlar internetde ilk motor için uygun dıyorlar ama burayada sorayım dedım
  6. R

okadar fazlamı ya internetde 2.5k falan toplam diyorlar ama cok az geldi gozume ınanmadım buraya yazayım dedim
  7. R

A1 Ehliyet Çıkartmak 2024 Yılında Ne Kadara Maal Olur Acaba?
  8. R

Koltuk hakkında yardımcı olurmusunuz

aldığım koltuk oturdugumda 15-20 derece ileri kayıyor kurulumunda yanlıslık yok nasıl düzeltebilirim pls yardımcı olun
  9. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

yok para zaten coğunlugunu bırıktırdım sadece doğru zamanı beklıyorum suanlık
  10. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

evet hocam bende o yuzden kuryeliğe yoneldım bu yasımda en cok gelir elde edebileceğim iş bu gibi duruyor ehliyetimi aldığım anda direkt başlıcam
  11. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

teşekkür ederim hocam
  12. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

maalesef bilecikdeyim zaten o yuzden ıs bulamıyorum :( 1726060684 yok hocam zaten kuryelik istiyordum bayadır ehliyet alıcam yakında direkt kuryeliğe gırısıcem bi sorayım dedım buraya getire vb girebiliyormuyum dıye gıremıyormusum kafelerle anlasıp esnaf kuryeliği yapıcam onun dısında reşit...
  13. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

hocam yokki okadar yere sordum 1726059471 hocam ehliyeti alayım kuryelık yapıcam garsonluk falanda istemiyorum zaten duzgun para vermiyorlar
  14. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

teşekkürler hocam anlaşırsam alırlar yani işe esnaf kuryeliğine
  15. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

bilecik hocam
  16. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

benım yasadıgım il cok küçük bi yer iş bulmak bu yüzden birazcık zor oluyor cok bakmıstım 12 13 tane yere gittim sadece 3 tanesi olur gel dedi 3 ü de garsonlukdu 8-10 saat calısmaya 250tl para veriyorlar o yuzden pek yanaşmak istemiyorum zaten asıl amacım bi şekilde düzgün bi iş bulup para...
  17. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

evet birazcık arastırdım cok fazla gider oluyor diyorlar ama suanda aldığım para cok gülünç olduğu için bu işe girişmeye calısıyorum hocam 1726042000 acık oğretimde okuyorum ve birazcık paraya ihtiyacım var günde 250tl ile geçinemem
  18. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

evet biliyorum hocam ama suanda işe girsem kazanacağımdan daha fazla kazancağımı dusunuyorum suan reşit deilim diye gittigim her yer 250 tl falan veriyor günlük 8 10 saat calısmam için eğer oluyorsa 16 yasında esnaf kuryesı olabiliyorsam direkt ona girişeyim olabiliyormuyum acaba
  19. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

bi yerde okumustumda kafama takıldı tekrardan bakmak ıstedım bulamadım 18 den kücükler aile izni falan bişekilde oluor yazıyordu sımdı o yazıyı bulamamıstım peki 16 da esnaflarla anlasıp olabilirmiyim?
  20. R

Kuryelik Yapabilirmiyim?

Selamlar Ben 16 Yaşındayım İşe Girip Para Kazanmam Gerekli Ama Maalesef Çevremdeki İş Verenler Reşit Olmadığım İçin Çok Az Paralar Veriyor Gunluk 150-250 Arası Benım Motorum Var Mahallede Kullanıyorum 125cc Lik Bu Aralar Ehliyet Alıcağım Ehliyet Alırsam Getir YemekSepeti Tarzı Yerlerde Kuryelik...
Geri