Arama sonuçları: *

1. literallyvoid

Yardım Ucuz Airpods Alternatif Önerisi

Hocam başka kullandığım bir kulaklık var zaten bunu 2. kulaklık olarak kullanıyorum o yüzden fazla para harcamak istemiyorum üzerinde.
  2. literallyvoid

Tıpatıp aynı model bulamadım N30 ve Pro var şuan. N30 benimkinden farklı duruyor ne değişti emin degilim. Pro ise bambaşka bir şey.
  3. literallyvoid

Kullanıyormusunuz hocam? Ses kalitesi nasıldır yada ANC kalitesi? Sevmediğiniz bir kısmı varmı?
  4. literallyvoid

Şuan QCY Melobuds kullanıyorum. Ses kalitesinden memnunum fakat yeni aldığım Iphone'nun rengi beyaz olduğu için siyah kulaklık uyumlu durmuyor. Acaba ses kalitesi yakın bir airpods alternatifi bir kulaklık varmıdır?
  5. literallyvoid

Technopat benzer isimden dolayı ban atması

Burası daha aktif. Belkide sadece sizin açtığınız konular hakkında insanların bir fikri yoktur.
  6. literallyvoid

Boşverin burası daha iyi. Orada en ufak yazım hatasında uyarı yiyorsunuz :ROFLMAO:
  7. literallyvoid

Büyük ihtimalle benzer e-posta veya kullanıcı adı ile üye olmaya çalıştığınız için anlıyorlar.
  8. literallyvoid

Yardım Aliexpress'den aldığım ürünün kargosunu nasıl takip edebilirim?

Sadece böyle görünüyor 1719650413 @samaras00
  9. literallyvoid

Yardım Aliexpress'den aldığım ürünün kargosunu nasıl takip edebilirim?

Aliexpress'ten bir klavye aldım ve kargosunu takip etmek istiyorum ama ne kargo şirketi görünüyor ne de nerede olduğu. Kargomu nasıl takip edebilirim?
  10. literallyvoid

Whatsapp grup aramaları nasıl sessize alınır?

Sorum başlıktaki gibi. Bir arkadaş grubum var ve sürekli rahatsız etmek amacıyla arıyorlar. Gruptan çıkmak veya onları engellemek istemiyorum.
Geri