Arama sonuçları: *

1. ImWels

Çözüldü✓ İEM kulaklık önerisi

çok güzel olur alana kadar hayla bakmaya devam ediceğim siz de aldıktan sonra nasıl söylerseniz çok sevirim
  2. ImWels

daha almadım 2 tane alıcağımın kulaklık ta tükenmiş gelmelerini bekliyorum ama şuan aklımda kefine klean var o da olmazsa moondrop chu 2 var bekliyorum gelmelerini
  3. ImWels

teşekkür ederim bu gerçekten çok yardımcı oldum aklım moondrop chu 2 vardı şimdi arkadaşın dediği kefine klean almayı pilanlıyorum
  4. ImWels

Wallpaper alive uygulamalar gözükmüyor

wallpaper alive uygulasını açınca uygulamalar görünmüyor ekranda seçtiğim fotoraf kalıyor sanki yeni bir sekme açmışım gibi bunun çözümünü bulamadım bilen varsa sevinirim
  5. ImWels

ben şuanda hyperx cloud 2 kullanıyorum bunu kardeşime verip bir iem kulaklık almak gibi bir niyetim var ses kartım yok belki hyperx in ses kartını kullanabilirim oynadığım oyunlar çoğunlukla cs2 valorant gibi oyunlar hikaye oyunları da oynarım bana 2000tl bütçe ile güzel bir iem önerir misiniz?
  6. ImWels

Xbox da Cuphead arkadışım da alırsa ben onunla nasıl online oynıyabilirim

xbox da Cuphead arkadışım da aldı nasıl online oynıyabiliriz oynanıyo mı ve ya nasıl oynanıyo yardımcı olurmusunuz
  7. ImWels

Sihirpunk phantom alınır mı?

o zaman alıyorum bi de alsam mesela 2 ay sonra iade edebilirmiyim bi şeklilde
  8. ImWels

mesela alsam yakın zamanda sıkılırmıyım sizce
  9. ImWels

benim gecepazarıma sihirpunk phantom geldi ve %44 indirimler 994 vp sizce bunu mu almalıyım yoksa savaş bileti mi almak çok daha mantıklı
  10. ImWels

Hangi kulaklığı almalıyım?

peki hocam SteelSeries Arctis 9X mi alıyım cloud 2 mi alıyım cloud 3 mü alıyım sizce
  11. ImWels

cloud 2 alsam nasıl olur sizce yani cloud 3 mü alıyım 2 mi 2 hakkında çok olumlu yorum aldım 3 de de biraz olumlu biraz olumsuz bu 2 sinden birini alıcam ya da logitech alıcam hala pek emin değilim
  12. ImWels

bende öyle düşünüyodum aslında ama hala biraz pahalı geliyo
  13. ImWels

Logitech G435 - Logitech G335 - SteelSeries Arctis Nova 1 sizce hangi kulaklığı almalıyım oyun için alıcam genel olarak rekabetci oyunlar oynuyorum bütçem en fazla 3500 öneride yapabiliriniz.
  14. ImWels

Çözüldü✓ HyperX Cloud II şuanda alınır mı

duyduğuma göre yani bazı videolar da ve forumlarda kulaklığın sesi az geliyo diyolar bası tizi cloud 2 de daha iyi ayarlıyabiliyosun ama sesi daha da fazla kısılıyo diyolar onun yerine cloud 2 alın saf performans saten uygulamaya bile gerek yok diyip de cloud 2 öneriyolar bazılarıda hiç bişey...
  15. ImWels

sanırım HyperX Cloud 3 de 2 ye göre biraz sıkıntılar varmış çok fazla alasım gelmedi o yüzden 2 yi alıyım mı diye sormuştum
  16. ImWels

HyperX Cloud II mi almalıyım yoksa Logitech G335 şuanki fiyatla HyperX Cloud II almam konusunda kararsızım en fazla 4000tl ye çıkabilirim başka önerileriniz varsa tabikide açığım çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ona göre güzel bi kulaklık önerebilirsiniz
  17. ImWels

Çözüldü✓ HyperX Cloud II vs Logitech G335

HyperX Cloud II mi almalıyım yoksa Logitech G335 şuanki fiyatla HyperX Cloud II almam konusunda kararsızım en fazla 4000tl ye çıkabilirim başka önerileriniz varsa tabikide açığım çoğunlukla fps oyunları oynuyorum ona göre güzel bi kulaklık önerebilirsiniz
  18. ImWels

XBOX'da Battlefield™ 1 Devrim 35TL olmuş alınır mı? mı?

peki sadece konsol mu yoksa bilgisayar içinde geçerli mi
  19. ImWels

XBOX'da Battlefield™ 1 Devrim 35TL olmuş alınır mı? mı?

Battlefield™ 1 Devrim oyunu xbox da 35 tl olmuş bu sizce alınır mı. hikayesi ile alakam yok. bi de bu bilgisayar desteği var mı yoksa sadece konsol mu?
  20. ImWels

bilgisayarı açarken ekranın sol üst köşesinde çizgi var

gtx 750 i5 3470 16gb ram öyle çok iyi bi bilgisayarım yok ama ben bunu bayadır kullanıyorum ilk defa böyle oldu
Geri