Arama sonuçları: *

1. A

❌İndirim Bitti! AMAZON LEVİ'S TİŞÖRT 400 Tl

Bu sabah aldım akşama doğru geldi. İnce diyenlere bakmayın gayet normal kalite. Teşekkürler hocam
  2. A

🔥İndirim 🔥🔥Thermalright HEILOS 2 Faz Değiştiren Termal Pad 457TL 🔥🔥

Bir adet çektim laptopa işlemci ve ekran kartı için uygulayacağım. Geldiğinde tekrar güncellerim
  3. A

🔥İndirim Caterpillar Botlarda Premiuma Özel Sepette %55 İNDİRİM

Premiumla 2400 falan yazıyor ama premium olunca 3200e 2900e falan iniyor..
  4. A

🔥İndirim Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) 2899TL TL

Hocam bu kulaklığı kullandığınızdan emin misiniz? Basları iyi bir kulaklık kullandınız mı? Hangi kulaklığa kıyasla basları iyi ?
  5. A

🔥İndirim Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Kulaklık (Samsung Türkiye Garantili) 2899TL TL

Airpoda pro2 benzeri bir kulaklık. Bas beklentiniz yüksekse tercih etmeyin derim. 2 yıldır kullanıyorum bu sorun harici güzel bir kulaklık.
  6. A

HP Victus Stoğu Açıldı SADECE 39.799

Bunu söyleyen arkadaşlar muhtemelen diğer markaları kullanmamıştır. Ben şuanda victus 16 kullanıyorum ve aldığıma bin pişmanım. Monster kalitesinin bile çok altında kalıyor.
  7. A

HP Victus Stoğu Açıldı SADECE 39.799

Birkaç hafta önce i7 14.nesilini bu fiyata aldım. Cihazı tavsiye etmiyorum hp kalitesi işte bildiğiniz gibi. Diğer markaları kullanmayanlar belki beni anlamayacak ama sonuç olarak ben ettim siz etmeyin..😅
  8. A

🔥İndirim HP 255 G9 Ryzen 5 5625U Laptop 9999 TL

İnsanlarla dalga geçmeyin arkadaşlar 3 yıllık cihazı inirimde diye paylaşıyorsunuz.. bu fiyata 7.nesilini alırsınız 1723735569 HP Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, AMD Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos, Siyah, 7P6K2EA https://amzn.eu/d/eF0cB66 1723735953 Bir önceki yorumda...
  9. A

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Dostum eline sağlık çok detaylı bir açıklama olmuş bende eski bir hp kullanıcısı olarak garanti ,servis ve süreçlerin çok kötü olduğunu belirtmek isterim 👋👋
  10. A

Temu: İndirimler ve Gümrük Vergileriyle Yurtdışı Alışverişte Aradığınız Her Şey!

Bu reklam işini gerçekten abarttınız ama. Sitede çerçöp satılıyor arkadaşlar fiyatlarda ucuz falan değil. Konuyu açan arkadaş yeni üye olmuş zaten amaç belli..
  11. A

🔥İndirim Temu alınabilecek ürün listesi🔥 🔥

Hocam herkes reklamını yapıyor ama ürün yelpazesi aliexpressin %10'u bile değil. Ivırzıvırdan başka bir şey yok malesef.
Geri