Arama sonuçları: *

1. T

Hikayesi güzel, oynanışı iyi bilgisayar oyunu önerebilir misiniz?

Eski ama hikâyesini sevdim Prince of persia 2008
  2. T

Pc kapanıyor geri açılıyor ACİL yardım

Reset yada start girişinde oksitlenme kaynanama olabilir sadece tahmin
  3. T

Yardım 2. el işlemci alınır mı?

xD kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :D ne ikinci el elektronik bir şey satın alırken fiyatı yüksekse param güvendeyi kullan demek istedim
  4. T

Yardım 2. el işlemci alınır mı?

Param güvende ile al biz aldık pinleri yamuk geldi
  5. T

Epic Games vs Steam arasındaki fark

Sistemi bir söylesene bir neler var
  6. T

Oynadım bir oyun var rocket league bu oyun steam'deyken oyuncular arası takas vardı epic games geçince kapattılar ekmek teknemi yok ettiler hem eğleniyor hem grupça takılıyor hem de kazanıyorduk öbür türlü epik her zaman iyidir ben de ölü fiyattan çok oyun aldım ve hala oynuyorum arkadaşların...
  7. T

Bir fark yoktur lakin çalışma prensipler farklı Steam oyuncuları arasında takas alışverişe izin verirken epic de böyle bir imkan söz konusu değil steamdan epic e geçen oyunlar da alışveriş takas imkanı varsa bile kapatıyor
  8. T

Çözüldü✓ Windows 11 format sonrası bilgisayar Boot ekranında çöküyor

Arkadaş doğru söylüyor diğerlerinde de yüklemeyi denediysen iz kalmıştır onları algılıyor hata veriyor olabilir eğer onları da yüklemek için uğraştıysan onları da temizlemelisin yani hepsini temizle açıkçası orada ayrılmış alan yazan bir sürücü olmamalı
  9. GTX 1070 8gb

GTX 1070 8gb

2000-2500 fiyat aralığında ekran kartı arıyorum
  10. T

Sen şu attığım videoyu bir uygula netice alamazsam bakarsın başka yola sürücüleri gördüğüm ekranda shift F10 yap oradan kuracağın belli ettiğimizde videodaki gibi sonra kurulumu tekrar başlatın
  11. T

Aynen ilk önce biosu update et, sırf güncelleme yapmadığım için ram'leri 3000 frekans kapasitesi olmasına rağmen kullanamıyordum aktif ettiğimde mavi ekran veriyordu güncelleyince problem kalktı
  12. T

Bağlantı kopma durumunu ben de yaşıyorum Windows 10 kullanıyorum mouse sürekli bağlanıp ve kesilip duruyor ben de formatladım düzeldi şimdilik
  13. T

Sistemi koyacağım bellek tamamen temizlenmediğinden olabilir bunu format esnasında shift f10'a basıp oradan komut ile temizlemen gerekiyor YouTube'da videoları var
  14. T

Sistemin Ederi Nedir

Alacaksan şuan satılık
  15. Elden satılık

Elden satılık

R5 3600 Corsair 2*8 GB Rtx 3060 12 gaming x garantisi var 1 yıl kadar B450m h2 1 TB M2 ssd yada 500 GB High power 500 psu
  16. T

Ram uyumu problem olur mu

Bağlantısı var mı diye merak ettim temel frekansta problem olmadan çalışıyor profil bira alınca 1-2 dakika oynayıp mavi ekran veriyor
  17. T

Sadece temel frekans ve profil 1 var. Bir de ekran kartın GTX 1050 2gb hata alsam bile ekran kartından mı yoksa belleklerden dolayı mı nasıl anlarım
  18. T

Corsaire ait ikinci el 2 tane RAM satın aldım cpu-z baktım ufak bir farklılık var bu düzgün çalışmasına mani olur mu birinde Samsung yazıyor diğerinde micron Technology yazıyor ve birazda frekansları farklı
  19. T

GTX 1050 mavi ekran alıyorum

Corsair'in 8 GB'lık iki tane belleğe takılı profil bire alınca 3000 mhz oluyor lakin oyun açınca bir iki dakika oynar oynamaz mavi ekran alıyorum ekran kartına fazla gelmesinden dolayı mı biosun güncel olmayışından mı kaynaklıdır
  20. T

GSM firmalarının Yıl sonu kampanyaları Ne yapmalıyım

3 operatör de yıl sonu kampanyası yapmış benim aklımda Türk telekom'a geçmek var geçişte ücretler nasıl 40 GB + sınırsız sosyal medya paketi var 320 liraya bunu almak istiyorum yalnız verimli olup olmayacağı hakkında endişelerim var kimisi 100 kilobayta 120 kilobayt kesinti yapıyor diyor kimisi...
Top Bottom