Arama sonuçları: *

1. O

Cooler Master MasterLiquid Lite 120 ve 4790k İşlemci Sıcaklığı

Push Pull yaptım fakat pek bir farklılık göremedim. Boşta Yükte
  2. O

Açıkçası fazla macun sürdüm mü diye düşünüyorum. Stok fan ile kullanıyordum PUBG' de frekans düşüşü yaşıyordum 95-99 derece geziyordu. Stres testinde 100 dereceyi görüyordum. Push Pull yapmayı deneyeyim yine de.
  3. O

Merhaba arkadaşlar. İşlemcim için sıvı soğutma aldım ve yeni montajladım. CPUFAN1, CPUFAN2 şeklinde taktım. İşlemcim 4790k. AIDA64 testinde 88-90 derece arası geziniyor. PUBG' de ise maksimum 75 dereceyi görüyor. Bu değerler normal mi? Boşa çıkan egzoz fanını yukarıya taktım onu da radyatörün...
  4. O

6 Yıllık PC' ye Yükseltme?

Kur bu şekilde giderse kese kalmayacak maalesef. En mantıklı 1060 kalıyor. Yıllardır gözüm gibi bakıyorum. Özellikle işlemciyi rahatlamayı düşündüm. Bugüne kadar stok fan ile kullandım. 85 derece civarlarında seyrediyordu oyunda yük altındayken.😊
  5. O

Bütçe tam olarak yok ama orada da belirttiğim gibi ufak tefek yükseltmeler yapıyorum. Ekran kartı için bütçem şu şekilde örnek verecek olursam GTX 970'i satıp temiz GTX 1060 alabilirim. Gönül isterdi 2060 ama maalesef. Yenilediğim parçaları yükselttiklerimi belirttim.
  6. O

Bilindik oyunlar. PUBG, Warzone, assassin's serisi gibi gibi.
  7. O

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 yıl önce oyun için bilgisayar toplamıştım şimdi ufak tefek yükseltmeler yapmaya başladım. Günümüzde bazı oyunlara yetmediği ve rahatlatmak istediğim için yapıyorum. Önerileriniz var mı? Teşekkür ederim. İşlemci: Intel Core i7-4790K 4.4 GHz Anakart: MSI Z97-G43...
Top Bottom