Arama sonuçları: *

1. F

COD MW 2019 Donma Problemi

Merhaba, birkaç gün önce indirimlerden MW 2019 oyununu aldım. Oyunu büyük hevesle açtım ama sürekli donuyor ve 10 - 20 saniye kendine gelmiyordu. Ekran kartı, anakart, BIOS hepsi güncel. Oyun SSD'ye kurulu ve 300 GB boş hafızası var. En son çare format atıp denemeyi düşünüyorum. Benim gibi sorun...
  2. F

Glorious Heavy XL garip fiyat farkı

Cevap için sağolun Gaming Gen`den almaya karar verdim.
  3. F

Glorious Heavy XL garip fiyat farkı

Merhaba, Glorious Heavy XL modelini almayı düşündüm ve sitelerdeki fiyat farkına baktığımda çoğu sitede fiyat aynı ama "Gaming Gen" sitesinde diğerlerine göre çok daha ucuz olduğunu fark ettim. Sizce bu durumda bir anormallik olabilir mi ...
  4. F

Ekran kartında Zero fan özelliği açık ama çalışmıyor

Onu düşündüm ama fan ayarlarını ellemekten korkuyorum açıkçası.
  5. F

Ekran kartında Zero fan özelliği açık ama çalışmıyor

Önceden boşta durumdayken fanlar çalışmayı bırakıyordu ancak birkaç gün önce kule tipi soğutucu montajı yaptım ve yaptıktan sonra ekran kartı boştayken fanları 770 RPM de çalışıyor. Sebebi nedir? Ekran kartı: Sapphire Pulse RX 6700 XT.
  6. F

Kule tipi soğutucu takılamıyor

Soğutucuyu montajlayabilirim tabii ki de hocam. Aklıma takılan aparatın oradan geçip geçmeyeceği. Ama dediğiniz mantıklı düşünüp yapmış olmalılar. 1722366807 Bende o boşluktan geçer diye düşünüyorum.
  7. F

O işlerden pek anlamadığım için yapmam zor.
  8. F

Merhaba. Önümüzdeki günlerde Intel işlemciye bir kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum. Ama kasanın arka panelini açtığım zaman soğutucu takma aparatı deliklerinden sadece ikisi gözüküyor. Yani diğer iki deliği kasa engelliyor ( fotoğraf koydum. ) Bunu nasıl çözeriz ? Kameram kötü idare edin...
  9. F

Vatan mağazasından internet sitesindeki hazır sistem alınabiliyor mu ?

Hocam attığınız 4060 Tİ sistemi almaya kafam çok yatmıştı ama webe özel fiyatlandırılmış maalesef. Webden alma gibi bir durumum olmadığı için alamıyorum.
  10. F

Gideceğim mağaza Topkapı mağazası olacağı için genellikle orada her parça oluyor.
  11. F

Bu fikir de aklıma biraz yattı. Son kararı yarın vericem.
  12. F

Önerilerin için sağol ama AMD tabanlı bir sistem istiyorum. Yinede teşekkürler.
  13. F

Merhaba. Vatan PC nin internet sitesinde ki bir hazır sistemi hafta sonu mağazaya gidip almayı düşünüyorum. Fakat mağazadan alınca fiyat farkı ekliyorlar mı ve sistemi mağazada özelleştirebiliyormuyuz ? Cevaplar için teşekkürler. Sistem bu ...
  14. F

Ryzen 5 5600 + RX 6750 XT darboğaz yapar mı ?

Merhaba. Sorum başlıktaki gibi. Monitörüm 1080p.
Geri