Arama sonuçları: *

1. gypsy crusader

%100 disk sorunu bazenleri çok ani yükselip sonradan düşüyor

İyi akşamlar yaklaşık 2-3 saat önce oyun oynarken bir anda bilgisayarımın donup %100 disk sorunu yaşadığımı gördüm. Hd tune pro ile bad sector taraması yaptım fakat bir şey çıkmadı. Sadece health kısmında current pending sector ün karşısında warning uyarısı vardı. Retired block count un...
  2. gypsy crusader

anakartım OC li şekilde 2666mhz ram destekliyor fakat ben 2933mhz kullanıyorum

1720821622 bildiğim kadarıyla markaları bunlar ddr4 8 gb 2 slot
  3. gypsy crusader

asus prime a320m-r kingston hyperx 8gb x2 işlemcim de amd ryzen5 2600 six core processor
  4. gypsy crusader

İyi günler anakartımının desteklediği ram 2666mhz ve bu OC li hali. Fakat işlemcimin desteklediği 2933mhz ve ramlerim de o hızda çalışıyor bu nası olabiliyor(ramlerime hiç bir şekilde OC yapmadım) aydınlatacak birisi var mı şimdiden teşekkürler
  5. gypsy crusader

pcyi uzun ömürlü kullanmak için ne yapmamız gerekiyor

Ups kullanımı şart mıdır? Kullanmazsak neler olur?
  6. gypsy crusader

Haklısınız katılıyorum neyin üstünde durursan onun başına o kadar iş gelir. Bu arada 2. sorumu bilerek mi cevaplamadınız yoksa bilgi sahibi mi değilsiniz?
  7. gypsy crusader

Detaylı bakım konusunda(tak çıkar yapmak) kendime çok güvenemiyorum. Bu yüzden bir fırça yardımı ile sistemin içindeki her şeyi temizlemek daha mantıklı geldi. Gönderdiğiniz fotoğraftaki ürünlere nereden ulaşabilirim 1720546247 Verdiğiniz örnekterledeki gibi kullanıyorum zaten diğer...
  8. gypsy crusader

O halde size göre ömrünün uzaması temizliğe bağlı değil ne kadar ömrü varsa o kadar ilerler diyorsunuz
  9. gypsy crusader

güncel tut derken bütün güncellemeri mi kastediyorsunuz (windows ekran kartı ve bios güncellemesi)
  10. gypsy crusader

iyi günler yaklaşık olarak 1 yıl önce yeni bir pc aldım ve bunun uzun ömürlü olmasını istiyorum bunun için neler tavsiye edersiniz? sistem özellikleri : amd ryzen 5 2600 six core processor nvdia geforce gtx 1050 ti 16 gb ram 256 gb ssd
  11. gypsy crusader

DDR4 RAMİN YÜKSEK HIZDA ÇALIŞMASI

böyle olması kötü bir şey mi ocsiz haline döndürmem mümkün mü
  12. gypsy crusader

kingston markası. Herhangi bi oc yapmama rağmen nası ocde çalışabiliyor
  13. gypsy crusader

Ana kart modelim : Asus prime a320m-r. Anakart özelliklerimden bellek kısmına baktığımda 2666/ 2400/ 2133 MHz yazıyor fakat benim ramlerim 2933 Mhz olarak çalışıyor bunda bir sorun yok mudur
  14. gypsy crusader

ASUS PRIME A320M-R NASILDIR

sata3 desteklediği için en iyi verimi alabilmek için sata3 mü takmalıyım
  15. gypsy crusader

ASUS PRIME A320M-R NASILDIR

Anakartıma yeni bir ssd eklemek istiyorum. Şimdiki ssd ile uyumlu olmak zorunda mıdır? Uyumlu olan ssdleri nasıl bulabilirim? Not : Şuan kullandığım ssd Bory r500 256gb
  16. gypsy crusader

LOL Hesabımı Yanlışlıkla MENA Ya Geçirdim

not : bugün itibari ile hesabım trye geçmiş bulunmakta ticket atıp sorununuzu anlatın bir kereliğine istisna gösterebiliyorlar
  17. gypsy crusader

yazdım fakat hala dönmediler ne zamana dönerler tahmini
  18. gypsy crusader

SSD'nin dolu olması performansı etkilermi?

ara sıra lag gibi takılmalara yol açabilir
  19. gypsy crusader

1 mavi öze okumadan yanlışlıkla MENA ya geçtim pingim sabit 200 oluyor trye nasıl geri rpsiz bir şekilde geçirebilirim lütfen yardım edin
  20. gypsy crusader

Diskimin Kullanımı Genel Olarak %100 Gözüküyor Bunun Sebebi Nedir?

256 gb ssd kullanıyorum. Markası BORY R500. Durduk yere %100 e yükselip kısa süre sonra düşmeye başlıyor fakat ondan sonra yine aynı. Ne yükseltmiş diye görev yöneticisinden bakıyorum system olarak gözüküyor
Geri