Arama sonuçları: *

1. yahya58

Tüm Oyunlarda Anlık Mikro Takılma ve Kulaklıktan "Pıt Pıt" Sesi

Hocam bendede bu problem vardı. Sıfırdan temiz kurulum yaparak işi çözdüm.
  2. yahya58

❌İndirim Bitti! Madparfüm N11'de 1000tl'ye 400tl Kupon

Ben kullandım Bargelloyla birebir aynı klasmanda diyebilirim.
  3. yahya58

15 Bin TL Civarına En İyi Kameraya Sahip Olan Telefon

Katılıyorum. Başka seçenek yok gibi.
  4. yahya58

Yardım 70k Ya Kadar Laptop Arıyorum! Karar Veremiyorum

Hocam Hall sensör sorunu Victustaydı Omenlerde böyle bi problem kalmadı. 1x24 olması gerçekten iyi bir avantaj. Bende ileride yükseltmeyi düşünüyorum. 1783692867 Sizin paylaştığınızda güzel 17.3 inç hemde. Ama ben alırkende AI 7 350 seçeneği vardı. Ben inçten feragat edip saf güç istediğim için...
  5. yahya58

Yardım 70k Ya Kadar Laptop Arıyorum! Karar Veremiyorum

https://app.hb.biz/2U328GuIaMi1 bunu önerebilirim. Bu cihazın 5060 lı modelini kullanıyorum diğer özellikleri birebir aynı. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  6. yahya58

2.8 Milyon - 3 Milyon Arası Bütçeyle Superb mi E180 mi?

G30 bakabilirsiniz
  7. yahya58

1 Yıl Sonra Ücret İadesi Olur Mu?

O zaman garantiye gönderin hocam değişim veya tamir mi olacak belli olur.
  8. yahya58

Hocam 14 gün içinde iade talebi oluştursaydınız çok yüksek ihtimalle iade kabul edilirdi. Bu saatten sonra iade etmenizin ihtimali yok. Garantisi varsa şu an en mantıklı hareket garantiye gönderip sorunu çözdürüp ikinci elden satmak.
  9. yahya58

aradan 1 yıl geçtiği için mümkün değil
  10. yahya58

Sizce mümkün mü hocam 😀 Bence mümkünatı yok.
  11. yahya58

Çözüldü✓ Tüketici Mahkemesine Gitmeli Miyim?

Hocam bence tüketici hakem heyeti kararına itiraz edin. Servisin sorunu çözmemesi lazım normal şartlarda, sorununuzu niye çözmüşler anlamadım. Yada başka bir yöntem olarak cihazın içini açın garantisi bozulsun. Bir daha servise gönderdiğinizde yetkisiz müdahale yapıldığı için cihazınız garanti...
  12. yahya58

250k Bütçe Araç Önerisi

Direkt Fiat Stilo derim. Muhtemelen adını bile duymamışsınızdır. Türkiyede pek bilinmeyen çok güzel araçlardan biri. Zamanında 2 yıl kadar bindim tecrübeyle konuşuyorum.
  13. yahya58

İnceleme Hp Omen 16 (Cj8t8ea) Laptop İncelemesi

Bu ayarı nereden yapıyoruz acaba benimde bataryam hiç dayanmıyor hemen bitiyor 1780861334 Rica ederim. Bariz bir fark yok ama az da olsa fark var aslında.
  14. yahya58

İnceleme Hp Omen 16 (Cj8t8ea) Laptop İncelemesi

Hocam elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Bende Omen 16-CJ8U6EA kullanıcısıyım. Belki biliyorsunuzdur ama ben yine de yazmak istedim. Oyunlarda ''Unleashed'' modunu seçerseniz maksimum verimi alabilirsiniz.
  15. yahya58

İlk Defa İçin Banka Kartı Önerisi

Kuveyttürk’te güzeldir. İşlem ücreti olmayan güzel bir banka 18 e girdiğimde bu bankayı tercih ettim 6 yıldır hiç bir sorun yaşamadım.
  16. yahya58

1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi

FC5 eğer vtec 1.5 leri 182 beygir olanları alacaksan alalabilirisin hocam yoksa diğer motorlar gitmiyor. Kendimde FC5 ve Corolla arasında kalmıştım 1.8 Corolla Hybrid i tercih ettim iyiki bunu tercih etmişim diyorum. Corollayı almadan önce civic bakmıştım 1.6 benzinliydi gerçekten gitmiyor. Ama...
  17. yahya58

1200 1400 Arası Mouse Önerisi

Dostum ben mağazadan aldım dediğim gibi 1 hafta oluyor hala şarjı ortada hiç şarja takmadım. Mesafe olarak fazlasıyla yeterli tam ölçmedim ama monitörü göremeyecek kadar uzaklaşsan bile hala bağlantı kopmuyor. Benim çok araştırma sebebimde kablosuzların kopma meselesiydi bu arada. Try hard bir...
  18. yahya58

1200 1400 Arası Mouse Önerisi

https://www.itopya.com/corsair-m75-wireless-lightweight-rgb-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u25798 Dostum benimde fiyat bandım seninki gibiydi. Çok araştırdım sonra gittim bu mouseyi aldım 1 hafta oldu 1800 e aldım. Şimdi 1600 e düşmüş. Şiddetle tavsiye ederim eğer bütçeni artırabilirsen tabi...
  19. yahya58

İki Mouse Arasında Kaldım Hangisini Almak Daha Mantıklı?

1- https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49447410008257 2- https://www.itopya.com/corsair-m75-wireless-lightweight-rgb-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u25798?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=25798&_sgm_action=click Hikaye ve FPS oyunları oynuyorum...
  20. yahya58

Bu 10 monitörden hangisini almak en mantıklısı?

1080p de 27 bana pek mantıklı gelmiyor hocam ya ama yinede teşekkür ederim msi a bakacağım
Geri