Arama sonuçları: *

1. yahya58

İnceleme Hp Omen 16 (Cj8t8ea) Laptop İncelemesi

Bu ayarı nereden yapıyoruz acaba benimde bataryam hiç dayanmıyor hemen bitiyor 1780861334 Rica ederim. Bariz bir fark yok ama az da olsa fark var aslında.
  2. yahya58

İnceleme Hp Omen 16 (Cj8t8ea) Laptop İncelemesi

Hocam elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş. Bende Omen 16-CJ8U6EA kullanıcısıyım. Belki biliyorsunuzdur ama ben yine de yazmak istedim. Oyunlarda ''Unleashed'' modunu seçerseniz maksimum verimi alabilirsiniz.
  3. yahya58

İlk Defa İçin Banka Kartı Önerisi

Kuveyttürk’te güzeldir. İşlem ücreti olmayan güzel bir banka 18 e girdiğimde bu bankayı tercih ettim 6 yıldır hiç bir sorun yaşamadım.
  4. yahya58

1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi

FC5 eğer vtec 1.5 leri 182 beygir olanları alacaksan alalabilirisin hocam yoksa diğer motorlar gitmiyor. Kendimde FC5 ve Corolla arasında kalmıştım 1.8 Corolla Hybrid i tercih ettim iyiki bunu tercih etmişim diyorum. Corollayı almadan önce civic bakmıştım 1.6 benzinliydi gerçekten gitmiyor. Ama...
  5. yahya58

1200 1400 Arası Mouse Önerisi

Dostum ben mağazadan aldım dediğim gibi 1 hafta oluyor hala şarjı ortada hiç şarja takmadım. Mesafe olarak fazlasıyla yeterli tam ölçmedim ama monitörü göremeyecek kadar uzaklaşsan bile hala bağlantı kopmuyor. Benim çok araştırma sebebimde kablosuzların kopma meselesiydi bu arada. Try hard bir...
  6. yahya58

1200 1400 Arası Mouse Önerisi

https://www.itopya.com/corsair-m75-wireless-lightweight-rgb-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u25798 Dostum benimde fiyat bandım seninki gibiydi. Çok araştırdım sonra gittim bu mouseyi aldım 1 hafta oldu 1800 e aldım. Şimdi 1600 e düşmüş. Şiddetle tavsiye ederim eğer bütçeni artırabilirsen tabi...
  7. yahya58

İki Mouse Arasında Kaldım Hangisini Almak Daha Mantıklı?

1- https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49447410008257 2- https://www.itopya.com/corsair-m75-wireless-lightweight-rgb-siyah-kablosuz-gaming-mouse_u25798?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=25798&_sgm_action=click Hikaye ve FPS oyunları oynuyorum...
  8. yahya58

Bu 10 monitörden hangisini almak en mantıklısı?

1080p de 27 bana pek mantıklı gelmiyor hocam ya ama yinede teşekkür ederim msi a bakacağım
  9. yahya58

🔥İndirim KTC H25T7 200Hz IPS Gaming Monitör 🔥3.799 (F/P KRALI )

Hocam 244F yerine https://www.incehesap.com/gigabyte-24-5-gs25f2a-240hz-1ms-adaptive-sync-ss-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-85592/ bunu düşündüm bende
  10. yahya58

Laptopuma Monitör önerisi arıyorum

Tamamdır hocam
  11. yahya58

Bu 10 monitörden hangisini almak en mantıklısı?

Merhaba RTX5060 lı laptopuma monitör alacağım. Bütçemin el verdiği bu 10 monitörden hangisini almak en mantıklısı? bu seviyelerde başka öneriniz varsa ona da bakabilirim. Ağırlıkta FPS oyunu oynuyorum. 1-...
  12. yahya58

Laptopuma Monitör önerisi arıyorum

Merhaba RTX5060'lı bir laptopum var. Laptopumda Type-C ve HDMI mevcut. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla HDMI da bazen 144Hz in üstü olduğunda sıkıntısı yaşanıyormuş. HDMI kullanmak yerine Type-C to DP kablo almak daha mantıklı geldi. Uygun yollu fakat performansta da üzmeyecek şekilde bir...
  13. yahya58

Powerbank Önerisi Arıyorum?

Hocam 10 luğuda düşündüm bir kullanıcı olarak size sormak istiyorum. Telefon modeliniz nedir? ve kaç kere tam dolum yapıyor? ve hızlı mı şarj ediyor yavaş mı?
  14. yahya58

Neden hocam ne sorun yaşadınız?
  15. yahya58

Tamamdır o zaman spigeni tercih ediyorum. Peki adaptör almalımıyım sizce 1777994480 Tamamdır teşekkür ederim
  16. yahya58

Evet hocam
  17. yahya58

Açıkçası Baseusta kaliteliymiş araştırdım. Fakat Spigen veya Belkin varken Baseus bana pek mantıklı gelmedi
  18. yahya58

Memnun musunuz?
  19. yahya58

Anladım hocam ya açıkçası banada spigen daha güzel geliyor ama sadece biraz hantal gibi geldi o yüzden çekindim. Apple şarj aletim var harici bir adaptör almak gerekir mi sizce? 30W desteklemesi için
  20. yahya58

Daha mı kaliteli diyorsunuz hocam? Spigen bana biraz kaba geliyor ondan çekindim açıkçası
Geri