Arama sonuçları: *

1. ElemenTalus

15000 TL civarında Telefon önerisi

Şarjı uzun süre gitsin ve kamerası güzel olsun yeterli oyun olarak tek wild rift oynuyorum
  2. ElemenTalus

🔥İndirim LENOVO LOQ 4050 LAPTOP 23K

Cevabınız için teşekkür ederim Hocam 32 GB benim için çok fazla ve kendim takabilir miyim bunu kolay mı takmak
  3. ElemenTalus

Acer nitro 5 mi lenovo loq mu hangisi almam daha iyi olur

Teşekkür ederim sorularını cevapladığınız için
  4. ElemenTalus

🔥İndirim LENOVO LOQ 4050 LAPTOP 23K

Hocam hangi rami aldınız bende alicam da bulamadım mümkünse linkini atabilir misiniz
  5. ElemenTalus

Hocam bazı konu başlıklarının altında şarj adaptörü nde bir sıkıntı olduğunu okudum o her hangi bi problem çıkarır mı ? Hocam oynadığım oyunlar bunlar Minecraft, Deceit, Genshin Impact, Stardew Valley, CS:GO, Valorant, LoL bunlar dışında oynadığım 1-2 oyun var onları da arada yüklüyorum sonra...
  6. ElemenTalus

Hocam bende Lenovo log almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ?
  7. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Hocam oynadığım oyunlar bunlar Minecraft,dead by daylight,deceit,genshin impact, Stardew Valley,the forest ,GTA 5,csgo,valo,LoL bunlar dışında oynadığım 1-2 oyun var onları da arada yüklüyorum sonra geri siliyorum. Hp victus 16 Lara baktım dediğiniz gibi modeelleri buldum ama bütçe yüksek...
  8. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Hocam sıvı metalin akma gibi bir durumu olmaz demi olduğu yerinde kalır o sıvı metal beni baya tedirgin ediyor Sizin bu fiyata onerebileceginiz laptop nedir ?
  9. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Hocam nitro 16 ya karar verdim model bu https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-acer-nitro-16-an16-41-r9m3-nh-qkbey-004-ryzen-5-7535hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-16-wuxga-notebook-fiyati,581457596.html Herhangi bir kronik sıkıntı var mıdır bunun ? Hocam ekstra olarak bu sıvı metal akmaz...
  10. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Yanlışlıkla yazdım bunu
  11. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Hocam şuanlık max 28-30k görebilirim
  12. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçem belli değil belki Acer 16 alamayada bilirim
  13. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Hocam dün 2-3 vidiosuna baktım ve Acer 16 almaya karar verdim benim için gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim
  14. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Hocam bunu bende gördüm de pek kafam basmıyor bu bilgisayar işlerine bu ryzen işlemciler nasıl bide sıvı metal korkutuyor beni bişey olur PC ye falan diye Oynadığım oyunlara göre yorum yapabilir misin Minecraft,dead by daylight,deceit,genshin impact, Stardew Valley,the forest vb şeklinde...
  15. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Hocam son çıkan nitro 5 lere nerden bakabilirim sizin tavsiye ettiğiniz nitro 16 nedir ? Bütçe olarak herhangi bir şey diyemiyorum ama 30K nin üstüne çıkamayacağıma eminim
  16. ElemenTalus

Acer Nitro 5 alınır mı?

Yakın bir zamanda laptop alacağım ve hangi marka alacağım hakkında kararsız kaldım. Arkadaşlarım Acer Nitro'yu önerdiler ben de baktım ve bunu uygun buldum kendime...
Top Bottom