Arama sonuçları: *

1. S

Ptt Dağıtım merkezinden kargomu alabilirmiyim şube değil!

eywallah beyler teşekkür ederim
  2. S

Ptt Dağıtım merkezinden kargomu alabilirmiyim şube değil!

Acilen kargomu almam lazım suan ankarada bursaya geldiginde subelere dagitilmadan gidip alabilirmiyim?
  3. S

Kimliğim ne zamana gelir

illa caz yapicaklar ya kanka su bankacılar baska subede istememişlerdi 1759327390 evet lise 12. sınıf 1759327447 inşallah bende de 3 güne. gunde gelicek yoksa nanayi yedim 1200 kisinin maaşı 6 k yüzünden yatmayacak 1759327538 Peki bu Bursa Dağıtım Merkezine gelince ben gidip bunu alabilirmiyim...
  4. S

Kimliğim ne zamana gelir

Bankaciyla konuştum gecici kimlikle maaş hesabı cikartilmiyor dedi
  5. S

Kimliğim ne zamana gelir

Yeni staja basladim maaş hesabi cikart dediler son dakka benimde kimlikte fotoğraf yoktu iste randevu aldım dün nufus müdürlüğünden işlemi yaptim maas ayın 5 inde yatacakmis eger benimki yatmazsa tum sirkettekilerinki gecikecekmis kimligim ne zamana gelir biligisi olan varmi
  6. S

Ders çalışmak için kalem önerisi

kursun kalem uygundur
  7. S

İ20 hangi yağ kullanmalıyım?

trendyolda falan var ama elden almak ıstersenız bılmıyorum shell urunu shellerde vardır
  8. S

ASUS GTX 1660SUPER vs SAPPHİRE RZ5600Xt

hacı rx5600xt kullandım lanet ettım sakın alma gtx 1070 ti veya 1660 ti / s almalısın kesınlıkle 3,5 fps fazla alıcam dıye alma bence rx5600xt
  9. S

Wİ-Fİ Adaptorü ile İndirme Hızı 100mbs ama FPS Oyunlarda Ping ve Lag Sorunu

indirme hızıyla pıng cok ayrı seyler kablolu baglanın ıyı oyunlar
  10. S

Çözüldü✓ Yazıcıdan bı turlu dogru etıket cıktısını alamıyorum yardım edebılecek varmıdır

hacı yok ** heryerde tamam boyutlar falan uyumlu yazıcıdan cıkarırken ortalı cıkarmıyor etıketın yarısına basıyor yarısını bosa basıyor
  11. S

Çözüldü✓ Yazıcıdan bı turlu dogru etıket cıktısını alamıyorum yardım edebılecek varmıdır

yazıcı tsc te200 sureklı baskı sola kayık oluyor ve tammaı cıkmıyor boyutlar falan hersey tmaman sagdan soldan bosluk verıyorum yıne aynı konusyu bılen bırı varsa yardım ederse sevınrım stajyerım 2 haftadır sunla ugrasıyorum
  12. S

600 lira bandında kablosuz kulaklık önerisi

Telefon için istiyorum ses kalitesi iyi olsun müzik dinlemek için alacagım 600-700 lira param var güzel bi kablosuz kulaklık önerir misiniz?
  13. S

AMD ekran kartı siyah ekran da kalıyor

Dostum yardımların için çok teşekkür ederim sen olmasan işim baya zordu tekrar teşekkürler
  14. S

kurdum bakalım inşallah gitmez 1719531363 İlk yüklendiğimde şimdiye kadar gitmişti 1719531684 kanka simdi ssd yi cikarirken ramleride cikardim 1 ini taktım digeri cikik onuda takicam gitmez diye umuyorum
  15. S

hayır onu yapamadim Windows guncellestirmeleri diye bi secenek yok 1719530795 Tamam buldum ** gözümün onunu goremiyom uykusuzluktan onuda etkin yaptim
  16. S

1719529800 kanka sürücüye geri don dedim simdi napmam lazim yuklimmi driver
  17. S

görüntü geldi az öncede böyle oldu driver yukleyince gidiyor
Geri