Arama sonuçları: *

1. E

Laptop öneri itopya.

arkadaşlar merhaba, yaklaşık 4 gün içerisinde bir laptop almam gerekiyor haftaya polonayaya gitmem lazım. İtopyada 5050 li lenovo laptop buldum fakat fazla ucuz geldi. Size de sormak istedim. Başka bir öneriniz var ise lütfden link atın teşekkürler...
  2. E

Laptop 8gb RAM önerisi

Asus vivobook m1603qa laptopumda 8gb ram var. Cs oynarken yetmiyor ekran kartı vrami 512mb oldugu icin ramden yemek zorunda. Ram de 8 oldugu icin ne kendine yetiyor ne de ekran kartina. Ram önerir misin şuan içindeki mevcut ram [H3...
  3. E

Mühendislik için 30.000-40.000 TL laptop önerisi

Daha çok çizim ağırkıklı
  4. E

AutoCAD SolidWorks ansys siyemens nx catia gibi programlar kullanacağım
  5. E

Son 1 ay içerisinde evet
  6. E

Mühendislik için laptop arıyorum beni uzun yıllar götürecek bir laptop lazım önerileriniz var mı
  7. E

LoL'de ekran genişliği/kamera uzaklığı nasıl ayarlanır?

Merhaba, LoL oynarken diğer yayıncılara falan bakıyorum ekranları bayağı geniş. Adam middeyken baronun oraya kadar görebiliyor. Benim laptopum 16" olduğu için middeyken yandaki çalılar bile zor gözüküyor, bunu nasıl arttırabilirim?
  8. E

i7 işlemcili laptop önerisi

makine mühendisliği için 20-30 bin tl aralığında i7 işlemcili laptop öneriniz var mı
  9. E

HyperX Pulsefire Core alınır mı?

679TL bunu almayı düşünüyorum, internette fazla yorum bulamadım fps oyunları için nasıl sizce alınır mı? ya da bu fiyat bandında önereceğiniz başka bir mouse var mı? https://www.teknosa.com/hyperx-pulsefire-core-rgb-gaming-mouse-4p4f8aa-kablolu-oyuncu-mouse-p-125085372
  10. E

500TL mouse önerisi.

700tl https://www.vatanbilgisayar.com/steelseries-prime-fps-gaming-mouse-siyah.html
  11. E

500TL mouse önerisi.

Kullanmakta olduğum Gamepower Bane mouse u aldığı darbeden sonra aşırı takılmalar başladı, 500tl bandında mouse öneriniz var mı?
  12. E

5000₺ bütçeli monitör önerisi

Merhabalar, yeni bir sistem alacağım 4060Ti ekran kartlı. Yanına bir de monitör almam gerekli. 5000₺ bütçeli güzel bir monitör önerir misiniz?.
Geri