Arama sonuçları: *

1. M

Yardım MİKROFONUM ÇALIŞMIYOR !

https://youtu.be/qFlmEJPFE VİDEODA TÜM DETAYLARDAN BAHSETTİM DRİVERLARI GÜNCEL HİÇBİR PROBLEM YOK BAŞKA PCDE DE ÇALIŞIYOR .
  2. M

Yardım MİKROFONUM ÇALIŞMIYOR HİÇBİR PROBLEM YOKKEN

Evet güncel başka bilgisayarda çalışıyor zaten anlayamadım yani
  3. M

Yardım MİKROFONUM ÇALIŞMIYOR HİÇBİR PROBLEM YOKKEN

Mikrofonum çalışmıyor detaylı biligiyi videoda anlattım yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. M

F/P OYUNCU KOLTUĞU 4000-6000 TL

FİYAT PERFORMANS ÖNEREBİLCEĞİNİZ KOLTUKLARI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  5. M

YAYINDAYKEN ALERT ÖNÜME DÜŞMÜYOR

MERHABA ÖNCELİKLE İSMİM MEHMET BİRKAÇ GÜNDÜR KİCKDE YAYIN AÇMAYA BAŞLADIM AMA BOTRİXDEN AYARLADIĞIM ALERT (ABONE,BAĞIŞ) VE CHAT BİLDİRİMLERİ OBS EKRANIMDA GÖRÜNMESİNE RAĞMEN MASAÜSÜNDE VEYA OYUNDAYKEN GÖRÜNMÜYOR VİDEOADA AÇIKLADIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. NOT: ARKADAŞLAR VİDEODADA...
  6. M

WEBCAM ÖNERİSİ 2000 TL

WEBCAM ÖNERİSİ 2000 TL BÜTÇE.
  7. M

Ryzen 5 7500F 7700 xt li sistem nasıl?

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-gigabyte-a620m-h-xpg-lancer-blade-16gb-kioxia-500gb/?utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=rx-7700-xt Bende bu sistemi yeni aldım 2 hafta oldu bunun fiyatı şuanda çok iyi ben aldığımda 29 du daha da...
  8. M

1000 TL MİKROFON ÖNERİSİ

UFAK TEFEK VİDEO ÇEKMEK VE TWİTCH,DİSCORDDA NET BİR SES İÇİN 1000 TL BÜTÇEM MİKROFON ÖNERİRMİSİNİZ
  9. M

Yardım EKRAN KARTIM PCYE UYMUYOR

Kuracağımda bugün kuramadım biraz geç geldi kargodan 6 da kapanıyor aldığım yer yarın irtibat kuracağımda gene de burdanda sormak istedim
  10. M

Vallahi şuanda bilgisayarın yanında değilim ama kendim de anlamıyorum yapabileceğim birşeymi bilmiyorum yani
  11. M

Hocam pisiay diye ben yazdım video kaydı göndermiş herif daha doğrusu videoyuda burdan gönderemiyorum youtubedan paylaşıp linkini atayım hemen 1720463314 hocam video bu bende pek anlamıyorum bilgisayardan arada derede kaldım ekran kartınımı değiştireyim iademi yapayım adammı bilmiyor...
  12. M

ARKADAŞLAR MERHABA BU SİSTEMİ YENİ ALDIM MONTAJ EDİLMİŞ ŞEKİLDE TESLİM ALMAK İSTEDİM O ŞEKİLDE SİPARİŞ VERDİM LAKİN EKRAN KARTI TAKILMADAN GELMİŞ BENDE BİLGİSAYARCIMA GİDİP EKRAN KARTINI TAKMASINI İSTEDİM VE BANA ŞÖYLE BİR YANIT YAZMIŞ : Pisiay express yuvasına takıldığında ekran kartı Uzunluk...
  13. M

Gami̇ng Kulaklik Öneri̇ 3500tl

Gaming kulaklık almayı düşünüyorum ilk başta konfor çok önemli ve ses kalitesi sizce bu fiyata corsair void elite değer mi biraz eski bir kulaklık ama iş göreceğini düşünüyorum daha iyi bir öneri varmı ?
  14. M

YENİ PC İÇİN WİNDOWS 10 MU 11 Mİ ?

ram,ssd,sıvı soğutucu yükseltmeleri yaptım ama sistem bu yani ekstra olarak iyleştirmelerim mevcut işlemci kartlar vs. aynı
  15. M

YENİ PC İÇİN WİNDOWS 10 MU 11 Mİ ?

Selamlar yeni bir bilgisyar satın aldım amd işlemci ve ekran kartına sahip sizce windows 10 mu kurmalıyım 11 veya pro modeli mi kurmalıyım 11 hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum şimdiden teşekkür ederim.
  16. M

SİZCE HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM ?

Bu sistem için siparişini geçtim hocam yanınada bu monitörü ekledim 1719957312
  17. M

SİZCE HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM ?

SİZCE BU MONİTÖRLER MANTIKLIMI ÖNEREBİLECEĞİNİZ DAHA İYİ BİR MONİTÖR VAR MIDIR ?
  18. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F ve RX 7700 XT sistem alınır mı ?

Aynen bunları yapacağım zaten rami çiftleyip yükselteceğim ssd 1 tb birde corsair sıvı soğutma ekleyeceğim
  19. M

Tamamdır çok teşekkür ederim
  20. M

Özele bakabilir misin sana zahmet
Geri