Arama sonuçları: *

1. 𝕸

LoL üst koridor hero önerisi

Oyunda çok yeniyim üst koridor oynamayı düşünüyorum darius filan düşünüyorum önerileriniz varmı?
  2. 𝕸

Ders çalışamıyorum yardım edin

Abi ben ders çalışamıyorum en fazla 15dk durabiliyorum masa başında bu sene lgsye gireceğim konu anlatımı izleyim diyorum en fazla videoda 10 dakika kalabiliyorum (arada sırada) derse giriyorum dersi dileyemiyorum, matematik dersine giriyorum dersin bitmesini bekliyorum inkilapta masal gibi...
  3. 𝕸

Sıfırdan premier pro nasıl öğrenebilirim

yani haftada 1 video üreteceğimi hesaba katacak olursak editör mantıksız
  4. 𝕸

malum bir editör için harcayacağım para ama şöyle bir şey var eğer editör tutarsam zaman kazanırım 1737210311 indirdikten sonra reklamlar, virüsler ve cracklerle uğraşacağım ama
  5. 𝕸

Youtube'a başlayacağım videolarımı editlemek için öğrenmek istiyorum 10 saat edit üzerinde uğraşacağım ve ortalama 2 saat obsden kayıt alacağım 1737210049 obs kısmında sanki biraz boş yaptım
  6. 𝕸

10 saat hergün 2 saat izlesem bile 5 günde bitiyor aw
  7. 𝕸

Acaba anlaşılabilir sıfırdan Youtube'dan premier pro eğitimi önerir misiniz?
  8. 𝕸

İçerik üretmeyi düşünüyorum hangisi daha mantıklı

bende 4k 30 fps tercih ederim zaten içerik üretince izleyiciyi 30 fps o kadar rahatsız etmiyor
  9. 𝕸

Dlss 4 süslü bir teknoloji mi?

değilmi zaten bu fikrimi beyan ederken bundan bahsediyordum
  10. 𝕸

Dlss 4 süslü bir teknoloji mi?

Zaten gelecek olan 5000 serisinde sadece dlss'i açınca 4000 serisinin dlss açık halini geçiyorsun ama 5000 serisinde dlss kapalı olduğunda saf güç konusunda 4000 serisi daha iyi oluyor
  11. 𝕸

bende öyle düşünüyorum ama 4k sanki daha profosyonelmiş gibi geliyor
  12. 𝕸

FBSUEFBSY güzel şakaydı :D
  13. 𝕸

Şimdi 4k 30fps olursa akıcılıktan kısacağım ama kaliteli olacak ama eğer 1080p 60 fps seçersem kalite düşmüş olacak ama akıcı olacak sizce hangisini seçmeliyim bana sanki 4k daha mantıklı gibi geldi fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. (yayın yapmayacağım)
  14. 𝕸

Youtube'da video yapmak istiyorum ama gelecekte utanırsam diye bir düşünüyorum

Youtube'da video yapmayı düşünüyorum ama gelecekte utanırsam ve kanalda gelişmeyip sadece utanç verici videolarımın olduğu bir kanal olursa diye korkuyorum bir yandan linç korkumda var
  15. 𝕸

Oyun önerisi (bütçe fark etmez)

Oyun geçmişim var ama gidipte full rdr2 oynayamadım zamanında bütçe fark etmez güncel olarak popüler veya ''kanka bunu oynaman lazım bu başyapıt'' diyeceğiniz oyunlar varmı?
  16. 𝕸

Tebilion güvenilir mi?

Eğer tebiliondan alışveriş yaptıysanız veya başka tebiliondan alışveriş yapan birinin deneyimlerini biliyorsanız paylaşırmısınız sistem nasıl geliyor vb sorularım var.
Geri