Arama sonuçları: *

1. M

Trendyoldan monitör alınır mı

teşekkürler bu monitör güzel dimi herkes bu monitörü önerdi f/p ürünü
  2. M

Trendyoldan monitör alınır mı

Merhaba Trendyol Aptek Teknolojiden monitör alacağım nedeni ise peşin fiyatına 3 taksit olması ama çok az satılmış herhangi bir sorun yaşar mıyım? siz nereden alışveriş yapıyorsunuz teşekkürler
  3. M

AOC 24G4X renk ayarları nasıl olmalı?

güzel mi ben de aynısında alacağım memnun kaldın mı
  4. M

5000TL MONITOR ÖNERİSİ

selam dostum bende cok monıtör araştırdım f/p olarak bu monitöre karar kıldım memnun musun 4550tl trendyol da var oradan alacağım bir de 27 ınc ı cok mu buyuk olur görüşlerin nedir teşekkürler
  5. M

Monitör tavsiyesi önerisi AOC

Selam Arkadaşlar uzun zamandır monitör arıyorum en makulu kendıme göre özeliklerri bakımından bu monitör uygun gördum kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini yazabilir mi birde laptop a bağlayacağım herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi , bu modelin 27 ınç ı kullanan varsa pıxeller cok belirgin...
  6. M

Monitör tavsiyesi kullanan var mı bu monitörü değer mi ?q

İlk kez monitör alacağım laptop a bağlayarak kullanacağım bu ürünü düşünüyorum kullanan var mı veya benzer özellikleri olan bir ürün tavsiye edecek var mı ?
  7. M

monitör tavsiyesi laptopa ek ikinci ekran

Laptobuma ek monitör almak istiyorum max bütçe 4.5k günlük kullanımlık zevkıne fps oyunları oynarım arada tavsiye edebileceğiniz var mı gamepower ın bu monıtörü nasıl kullanan var mı arkadaslar birde laptop un performansını etkiler mı ıkınıcı monıtör tek hdmı gırısı var
Top Bottom