Arama sonuçları: *

• Users: Krypt
  • Order by date
  1. K

10000 TL Ekran Kartı Önerisi?

Yani testleri düzgün sonuç veriyorsa etmem 1719847340 8X2(16GB 3200Mhz Ram) Ryzen 5 5600 Anakart(Onu sisteme uygun alacağım o da arızalandı) Psu(Ekran kartına uygun alacağım)
  2. K

10000 TL Ekran Kartı Önerisi?

Arkadaşlar ekran kartım arızalandığı için yenisini alacağım. Valorant, Cs2 gibi fps oyunları oynuyorum. Bazen de hikaye odaklı oyunlar. 10.000 lira civarlarında(bütçe esnetilebilir)ekran kartı ne önerirsiniz?
  3. K

Anakart Hasarı Oluşması

Arkadaşlar merhaba. Windowsa tweak atmaya çalışıyordum. Regedit dosyaları, bazı programlar vs. ile hızlandırmak istiyordum. Pcye res attığım da siyah ekranda kalıyordu ve klavyeyle mouse u algılamıyordu. Bir bilgisayarcıya götürdüm ve anakartla psu da sorun olduğunu not olarak yazıp koymuş...
  4. K

ViewSonic 27" VX2779-HD-PRO 180 Hz alınır mı?

1000 lira daha koyarım derseniz 240hz almanızı öneririm(eğer valorant, cs gibi oyunlarda 240fps alamıyorsanız bile, sonrasında sistem upgradeleyip kullanırsınız. Ki 180hz monitörden daha tutarlı olur). Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
  5. K

Beyaz kasa önerisi yapar mısınız ATX VE 360MM DESTEK

NZXT H510I modeline bakabilirsiniz. Bütçenizi aşıyorsa, NZXT modellerinde yine çok güzel kasalar var.
  6. K

Kulaklığın ses kartı mı anakartın ki mi daha iyi?

Hocam en iyi sonucu deneyerek alırsınız. Ama ben olsam jak ile kullanırdım.
Geri