Arama sonuçları: *

1. D

Dahili Ekran Kartını Kaldırdım Bilgisayar Açılmıyor.

hocalarım bu yanıtımı herkes üstüne alınsın display portunu anakarta taktığımdan dolayıymış ekran kartına taktık sorunum çözüldü teşekkürler herkese
  2. D

hocam şuan açılmıyor pc
  3. D

oyun oynarken hep o aktif oluyordu düşük fps alıyordum vs vs. sadece aygıt yöneticisi biosa girmiyor orda donuyor bildiğiniz 1724777057 biosa simdi girebildim 1724777189 hocam ama ben kaldırmak istiyorum eğer kalkmazsa sıfırlayacağım
  4. D

Dahili ekran kartımı kaldırdım ardından çalışmaya devam etti monitör ayarlarına baktım 60 hz gösteriyordu kapatıp açtım ama bilgisayar başlamadı fotoğraftaki ekranda kaldı.Ne yapabilirim? (Ekran Kartım 4060 ti)
  5. D

Ethernet kablosunu bilgisayar algılamıyor.

tamamdır sağolun hocam
  6. D

uyumlusunu nasıl bulacağım
  7. D

hocam şimdi kabloları çekiştirdim kasanın arkasında baya kablo var çekiştirince internet geldi anlamıyorum cidden karışıklık internete engel olur mu
  8. D

ama sorun olsa hiç gelmez diye düşünüyorum ve kabloyu daha 1 ay önce aldım dün gece 5e kadar hiç kesilme yoktu ekstra modemimizde bir sıkıntı vardı bu sabah teknik servis geldi halletti ondan dolayı mı bilemiyorum
  9. D

Bu olay dün de oldu sonra kendiliğinden düzeldi bugun yine oluyor modem üzerinde ethernet bağlı olduğunda yanan ışık yanmıyor bir süre sonra düzeliyor. Bilgisayarımı 3-4 saat kullanamıyorum sebebi nedir? Evde telefonlarla internete bağlanılıyor.
  10. D

Kasanın içi sizce nasıl gözğküyor?

sağolun hocam 😅
  11. D

yok hocam maalesef pardon bana dememişsiniz
  12. D

siyah istiyorum
  13. D

teşekkürler cevaplarınız için 1723898901 nasıl yani?
  14. D

çok güzel görünüyor hocam iyi anlamda mı hocam 😀
  15. D

Full siyah bir sistem düşünmüştüm, ramler hediye olarak geldi fakat beyaz alınmış. İlerde anakartı değiştireceğim ve büyük ihtimalle kalitesinden dolayı asus bir marka alacağım ekstra olarakta şansıma neredeyse tüm modelleri siyah. Ramler sizce içerden çok sırıtır mı?
  16. D

Bu setupa mousepad alınır mı?

ilerde masamı zaten değiştireceğim o yüzden 80x30 son kararım 2 masayada uyacak boyutta. Teşekkür ederim.
  17. D

klavyeden memnunum yer olayı beni rahatsız etmiyor çok rahatca hareket edebiliyorum. Sadece sığar mı diye merak ediyorum.
  18. D

90x58 boyutunda bir masam var monitörün iki yana ayrılan kısımı masanın çoğunu kapsıyor keşke düz bir monitör alsaydım. Klavye ve mousr olan kısma 80x30 mouse pad alsam nasıl olur? Monitörün ucuyla masanın sonu arasında tam 30 cm var biraz uzun kalırsa monitörün altına doğru yerleştirebilir miyim?
  19. D

BlueStacks Efootball'da oyuncum gözükmüyor.

Yarım saat önce Kevin De Bruyne çıkardım ve daha yeni Bluestacks indirdim oyuna girdiğimde çıkardığım oyuncum yoktu. Mobilde 120 Param olmasına rağmen Bluestacks'de 40 Param var. Neden böyle oldu?
  20. D

Bilgisayarıma ethernet bağlayabilir miyim?

Hocam biraz boyut farkı var ya tüm ethernet kabloları uyar değil mi?
Geri