Arama sonuçları: *

1. E

Bu normal mi? Boşta %50'nin Üstünde RAM Kullanımı

Başlangıç kısmını zaten daha önce şu şekilde ayarlamıştım ona rağmen %50 üstüydü 1720529807 Bilgisayarı yeniden başlattım %30-32 bandına düştü. Örneğin ben pc açıkken bir uygulama/program açıp kapattığımda kendi kendine arkaplanda çalışmaya devam mı ediyor? Kapalıyken arkaplanda RAM tüketmemesi...
  2. E

Ama hiç Edge kullanmıyorum ki 1720529510 Discord var ama akşam gelebilirim belediyede stajdayım şu an
  3. E

Steam seçip görevi sonlandır diyorum, Steam Client WebHelper gidiyor ama bu sefer Steam kendi kendine açılıyor. Sağ üstten onu da kapatınca Steam Client WebHelper geri geliyor
  4. E

Merhaba. Windows 10 Dizüstü Bilgisayarım boştayken bile 16 GB Ram'in %50'den fazlasını kullanıyor. Bana normal bir durum gibi gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim. Ekran görüntülerini bırakıyorum.
  5. E

Görseldeki Laptop Bilgisayara M.2 2280 SSD Takılabilir mi?

Teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm. Teknoraks'tan 2 ürün buldum ve yeni konu açtım az önce. Rica etsem inceler misiniz aşağıdaki konuyu? 🙏 Samsung vs. Transcend, hangi SSD'yi tercih etmeliyim?
  6. E

Yardım Samsung vs. Transcend, hangi SSD'yi tercih etmeliyim?

Merhaba. Lenovo Ideapad Gaming 3 modelinde dizüstü bilgisayara sahibim. 512 GB SSD tarafıma yetersiz geldiği için ek bir SSD siparişi vereceğim. Ancak sadece M.2 2242 slotu boş. SATA veya 2280 takamıyorum. Uzun araştırmalar sonucu aşağıdaki 2 SSD'yi bulabildim. (Satıcıları aynı: Teknoraks.) 2...
  7. E

Görseldeki Laptop Bilgisayara M.2 2280 SSD Takılabilir mi?

Merhaba. Lenovo Ideapad Gaming 3 modelinde dizüstü bilgisayara sahibim. 512 GB SSD tarafıma yetersiz geldiği için ek bir SSD siparişi verdim. Her ne kadar kullanım kılavuzunda 1x2280 + 1x2242 yazsa da bazı forumlarda 2x2280 slot olduğu söylendiği için gönül rahatlığıyla M.2 2280 SSD aldım...
Geri