Arama sonuçları: *

1. K

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Tamam hocam. Ben Euas dan almıştım ilk partiyi. Muhteşem kol öyle diyeyim. Şuan yurtdışı fiyatı 43 dolar civarı. 2 binden üstü getirmezler umarım.
  2. K

PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

PXN p5 8k kol stoklara girermi acaba ?
  3. K

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Steam cüzdan kodu satan varsa alabilirim
  4. K

Yardım Ek Vergi Çıkar mı? Shein Alışverişi 30 Euro Sınır

17$ ürün nasıl gümrükte kalıyor yasaklı bir gamepad mı aldınız çok enterasan bu gümrükçüler ya
  5. K

🔥İndirim CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz DDR5 C36 - 19.249

7950x hocam o zaman 6000 mhz ramlere gerek yokmuş bunu baştan bilseydim iyi olurdu
  6. K

Temizliği kolay olan mesh kasa önerisi

Merhabalar sıcak bi yerde ve çok toz çeken bi yerde yaşıyorum ön paneller yan paneller kolayca çıkarılıp temizlenebilen mesh kasa arayışındayım mümkünse beyaz olmalı ne önerirsiniz Bütçe 3000-5000 belki kaliteye göre biraz daha yukarı çıkabilirim. Aklımda bu var...
  7. K

🔥İndirim CoolerMaster M-Atx ARGB Kasa 🔥2.811₺ (Dip Fiyat)

Görmemişim teşekkürler hocam
  8. K

4 var hocam. ama mhz düşüyor diyolar. yani 4000 mhz falan oluyormuş.
  9. K

🔥İndirim CoolerMaster M-Atx ARGB Kasa 🔥2.811₺ (Dip Fiyat)

https://www.amazon.com.tr/Mid-Tower-Y%C3%BCklenmi%C5%9F-Temperli-Arabirimi-Destekleyin/dp/B092441BHJ şu ürün hakkında bilginiz varmı nasıldır ? 360mm soğutucu sığıyor mu acaba
  10. K

[H3 id='2x16GB+x+4'](2x16GB) x 4 [/H3] 4 adet alırsak kaç mhz veriyor? Napıcan bu kadar rami diye sormayın 2x32GB kovalıyorum günlerdir ama böyle yapacağım en sonunda. :D
  11. K

Karr Office Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa 180x80 14.650 TL

Çift monitör klavye kasa ıvır zıvır böyle ağır şeyleri yüksekte rahat taşıyabiliyor mu hocam aşağı çökme durumu olur mu?
  12. K

🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Tactical bi tık daha kaliteli ama ikisindede Hall effect olduğu için üzmez bütçeye hangisi yatıyorsa onu al
  13. K

🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Güzel bir gamepad fiyatı ne abartı ne de ucuz tam fiyatına göre. Turbo mod vs olması fps oynayanlar için avantaj.
  14. K

❌İndirim Bitti! Gorgonx Euryale 6 Bakır Borulu RGB 120mm Soğutucu 689₺ yeni hesapla 500₺

Dümdüz kasa fanı 300 tlden satılıyor inan bana fiyat çok değil :D
  15. K

🔥İndirim 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

Bu firmayla ilgili baya şikayet görüyorum bende, istisnasız her forumda şikayeti var. Ne gibi sıkıntı yaşadınız?
  16. K

Render PC toplama! Bütçe 60k

Hiç bi sitede render bilgisayarı satan yok galiba tek tek mi toplucaz? 5950x işlemci veya biraz paraya kıyıp 7950x li sistem toplamak istiyorum bu tarz toplama yapan varmı? Ne anakart alınır, hangi psu gider bilgim yok bu konuda.
  17. K

❌İndirim Bitti! 135.338 TL INTEL U5 245KF - RTX 5090 Oem paket (yılın ilk en iyi sistemi)

Bu kadar kolay satamayacaksınız gibime geliyor. Teşvik olmaması açısından söylüyorum.
  18. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Boşuna alarm kuruyoruz dolandırıyolar resmen ya Sistemler indirimsiz haline döndü 21.55 gibi sistemlere zam yapıp indirim çektiler :D
  19. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Baktım baktım bulamadım, minimum 10-12-16 çekirdekli işlemci satış yok incehesapta, am4 5950x, 5900x e bile razıyım ama onda bile özelleştirip alamıyorum, gören eden varmı? Ekran kartı orta halli olabilir, anakart sağlam, işlemci minimum 10 çekirdek olması lazım.. Bilen el atsın lütfen :(
Geri