Arama sonuçları: *

1. K

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

Evet hakkaten kötüydü yav. Aç kalsam yer miyim bir daha düşünürüm. En güzeli dominos kampanyasıydı geçen haftaki. Dominos un burdaki şubesi hakkaten iyi yapıyor, hele parmesanlı sarımsaklı ekmekleri efsane. Kampanya denk gelirse tavsiye ederim.
  2. K

❌İndirim Bitti! Logitech F710 Kablosuz Gamepad 🔥999₺

Şu kolun hala üretilmesi, satılması insanlık suçu
  3. K

Dün gece siparişim geldi biraz yedim. Sanırım kampanyayı pasaport pizza yaptı üstünde gelen fiş 350 tl gözüküyordu. Muazzam kötü pizzaydı. Çok az malzeme, inanılmaz az peynir vardı. Kampanyasız sipariş verseydim muhtemelen daha iyi olabilirdi. Neyse..
  4. K

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Ne olursa olsun agresifliğe karşı agresif cevap vermemeniz gerekiyodu hocam. Moderatörlüğün bi sorumluluğu var burasıda büyük forum aslında.
  5. K

2 tane büyük boy luna siparişi verdim, muhtemelen 2 dilim yer yarına da mikrodalga ile ısıtırım. Bu arada benim şubede 350 TL'ydi. Çok teşekkürler konu için..
  6. K

Güzel kampanyada para çekmedik, bahşiş veremiyorum kuryeye. Migrosta kuryeye bahşiş özelliği varmı yemeksepetindeki gibi
  7. K

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Neden bu kadar ortamı gericek mesajlar yazıyorsunuz ? İnsanlar kötü bir şey yazmamış bilinçlendirme adına gayette olumlu durumlar var. 1774717325 Bu arada bende yurtdışına kapanmadan önce machenike kol, apex 5, vader 5 pro satın almıştım. Beğenmediklerimi sattım beğendiklerimi elde tuttum...
  8. K

❌İndirim Bitti! Razer keycaps+coiled kablo 1092 tl

Marka pahallılığı hocam. Evet bence de saçma ama piyasa böyle. Temudan kulaklığım için soğutucu jelli kulak pedi aldım 350 TL'ye, şimdi wraithte bakıyorum aynı jel pedler ama markası olan 1700 TL , perfomans birebir aynı neyse bulursanız benide bilgilendirin hocam
  9. K

4-5Bin tl ye en iyi gamepad önerisi

futbol oyunları için hafif kol öneririm g7 ve vader kolları özellikleri ve içerikleri nedeniyle baya ağır kalıyor elde.
  10. K

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Fiyatına göre bedava, alanlara hayırlı olsun.
  11. K

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Hocam ben satın alırken stokta bitmişti konudaki linkler.
  12. K

Ben bu konu açıldığında 3. dakika civarında satın almaya çalıştığım zaman stoklar bitmişti. Alanlar telegramdan veya başka yerden mi görüp aldı? Daha önce haberleri olmuş sanırım. Yılın fırsatı kaçmış üzüldüm. 96 gbli rame çok ihtiyacım vardı , yeni 7950x sistem toplamıştım :D
  13. K

🔥İndirim Dominos Pizza bugüne özel %50 İndirim

beyaz soslu pizza varmı dominosta? yani tabanı domates değilde krema olan
  14. K

❌İndirim Bitti! GameSir Super Nova (~2000 TL) (Yanlış anlaşılma!!)

Kötü olmuş bu markanın tek tutulan kolu g7 pro sanırım diğer kollarda kronik sorunlar var bende görmüştüm
  15. K

4-5Bin tl ye en iyi gamepad önerisi

Vader 5 pro g7 pro vader 4 pro
  16. K

❌İndirim Bitti! GameSir Super Nova (~2000 TL) (Yanlış anlaşılma!!)

hangisini aldın ? normalde iyi marka
  17. K

sipariş verilmiyor uğraşmayın :D
  18. K

64 gb set şeklinde varmı ?
  19. K

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote GK71 Pro RGB Yayıncı Mikrofonu 1000TL İNDİRİM!

Düğünde caney caney söyleyeceğim bi mikrofon.. :) :D
Geri