Arama sonuçları: *

1. K

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab E1 7.299tl

Hawk bence de kötü. Reklamları çok iyi yapıyolar yalan yok çoğu yayıncıda var artık. Ofis koltuğundan devam :)
  2. K

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

Kp70 kullanan arkadaşlar kol ağır mı? Xbox koluna göre şekli-tutuşu nasıldır daha mı küçük daha mı büyük? Kp70de çok fazla donanım var ama ağırlıktan çekindim biraz herhalde ağır geliyodur ele 1-2 saat kullanımdan sonra. @darktower @meyvesuyu
  3. K

❌İndirim Bitti! Boompods Zero Xl Ocean Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 191 TL

Üzgünüz, Boompods Zero XL Ocean Taşınabilir Bluetooth Hoparlör - IPX7 Su Geçirmez Duş Hoparlörü, 9 Saat Pil Ömrü, Mikrofon ve Çift Eşleştirme, Dış Mekan, Seyahat ve Havuz için Küçük Kablosuz Hoparlörler ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez. Lütfen ürünü kaldırın veya başka bir adres seçin.
  4. K

Gamesir Cyclone 2 Alınır mı

Cyclone 2 eskidi artık o fiyatı haketmeyen kol.
  5. K

Öneri 2000 TL Gamepad Önerisi

zd classic legend önerebilirim.
  6. K

4000 Bütçe ile Gamepad Önerisi Standlı

Mojhon storm. Cyclone 2'den daha iyi joysticklere sahip yeni nesillerden.
  7. K

Direwolf 4 Stoğu Tükendi Alternatifi Nedir

Mojhon storm öneririm. Direwolf 4den daha iyi kol ayrıca şarj istasyonuda var.
  8. K

🔥İndirim Köfteci Yusuf 500gr 75 TL Trendyol Go Yeni Üyelerde Geçerli

üyelik açtım farklı no ile düşmedi vallaha. uygulamadan kayıt olmadım ondan olabilir
  9. K

600/200 verdi bana sanırım heryerde geçerli değil
  10. K

aynı telefon no ile kayıt olamıyorum :(
  11. K

ben üyeydim şimdi çıkış yapıp başka üyelik açsam aynı tel noyu kabul etcekmi
  12. K

Yardım Gulikit Kk3 Pro Tetik Mekanizması Bozulması ve Garanti Tutarsızlığı

Gaming gen fırsatçı bi firma. Wraith in servisi bunlardan çok daha iyi.
  13. K

❌İndirim Bitti! Akbank Mtv Ödemesi %50 (2.000tl 'e Kadar) Ödül İadesi

Kampanyaya nasıl katılıyoruz akbank mobilde kampanyalar kısmında yok bu kampanya.
  14. K

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

böyle bişey yapmak kaça patlıyor ? claude ücretleri vs
  15. K

🔥İndirim Ninja Crispi 4in1 Yağsız Fritöz 7.999,00tl / Peşin Fiyatına 9 Taksit İmkanı

Airfryera bu para verilmez ya. En kralı 2-3 bin lira civarı. Bi ara trend iken çok pahalılaşmıştı, şimdi 100 tane farklı marka olduğu için fiyatlar epey düştü
  16. K

❌İndirim Bitti! Sinbo Stand Mikser-Hamur Yoğurma Makinesi (Sanırım 2769 Modeli) 1.229,65 TL

Çok ihtiyacım var ama bu satıcı geri çekecekse baş ağrısı yapmayalım durduk yere satıcı 9.9 puanda ama mağazasında köpek maması vantilatör vs herşeyi satıyor
  17. K

❌İndirim Bitti! 2 Tavuklu Pidem 105tl (Migros Yemek)

Sipariş geldi. Pideler büyüktü yalan yok. Ama tadı ve hamuru çok kötüydü. Hamur çok zor çiğneniyor.
  18. K

❌İndirim Bitti! 2 Tavuklu Pidem 105tl (Migros Yemek)

Migros yemek geçen senede çok güzel indirimler yapıyodu ama uygulamayı kullanmayı unutmuşum şu aralar favorim uber eats. Sipariş verdim, böyle konular çok işimize yarıyor bekar adamlar olarak.. teşekkürler
  19. K

🔥İndirim Pxn P5 8k Gamepad 1988 TL

2 gün önce yedek kol olsun diye hepsiburadadan aldım 2300 tlden. :confused:
  20. K

Stanley Quencher Pipetli 1160- 1350 TL

trendyoldan aldığın 600 liralık termos çöp oldu değil mi? bi yazım hatası var kafam karıştı orda
Geri