Arama sonuçları: *

• Users: can2
  • Order by date
  1. C

Kasa önerisi psu dahil olan

Ryzen 7 7700x Rx 7800xt Bileşenli sistemim için psu dahil kasa arıyorum önceki casam 750w corsair 3000d di güç tuşu bozuldu
  2. C

Microsoft edge siyah olup gidiyor anlık yarım saniye

Microsoft edge açıyorum sayfa anlık siyah olup bekelyince düzeliyor tekrar mouse hareketi yapınca yine siyah ekran oluyor videolarda oluyor sebebi nedir ?
  3. C

Çözüldü✓ Kasa önerisi önü mesh havalandırması iyi

anahtar butonmu yani ?
  4. C

4000 e kadar
  5. C

Kasamın güç tuşu kırıldı corsair icue3000d yedek parçası Tr de yok kasa önerir misiniz? önü mesh olan bu kasa minvalinde
  6. C

Çözüldü✓ Amd işlemci cs2 çok ısınıyor

1000 tl çok iyi fiyat kule tipine nazaran sıvı soğutucu daha iyi olur bence 1745996414 full ayarlarda normal e sporcu ayarı yaparsan 500 fps üstü alırsın o işlemci ile
  7. C

Sistemime çok mu istiyorum

alan kişi bi işlemci upgrade edip canavar gibi takılabilir
  8. C

Çözüldü✓ Amd işlemci cs2 çok ısınıyor

stok soğutucu kullanılmaz hemen sıvı soğutucu almalısın güzel marka rahatlıkla alabilirsin
  9. C

Bana iyi FPS kulaklığı önerir misiniz fiyat sınırı yok gibi düşünebilirsiniz

cloud 3 öneririm ama çok kulakların terliyorsa derisinde soyulma oluyor
  10. C

3-4 bin tl ye kadar sağlam mesh kasa önerisi.

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-corsair-3000d-rgb-cc-9011255-ww-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,275417615.html bakabilirsin ben memnunum bilindik marka
  11. C

kulaklık mikrofon algılamıyor

w11pro etkinleştirildi aktif
  12. C

kulaklık mikrofon algılamıyor

kulaklığım logitech g733 wireless başka pcde mikrofonu açalışıyor algılıyor ama kendi pcmde mikofonu algılamıyor mikrofon yokmuş gibi bozuk falan değil ama başka pcde test ettim çalışıyor
  13. C

Çözüldü✓ steam bağlantı kesildi tek bendemi şuan

steam bağlantı kesildi diyor kendi kendine genel sorunmu sadece bendemi arkadaşlar
  14. C

Logitech g733 mikrofon sesi iletmiyor

g733 kulaklığım takılı algılıyor pc çalışıyor sürücüleri güncel ama mikrofonu sesi iletmiyor ses kaydedicide kullanılabilir ses giriş kaynağı yok diyor başka pc de çalışıyor mikrofon benim pcmde başka mikrofon da çakışıyor kulaklık denedim yazılım kaynaklı sorun sanırım ama çözemedim
  15. C

Yeniden Başlat yapınca Monitöre görüntü gelmiyor

Hayır sizde sorun düzeldimi peki
  16. C

Kablo da problem yok başka ekran kartım mevcut değil
  17. C

Denedim fakat olmadı
  18. C

windows 11 arka plan siyaha dönüyor

w11 açıldıktan sonra arka plan siyah oluyor daha sonra tekrar düzeliyor tekrar siyah oluyor
  19. C

İntegrated grafik kart diyor auto da benim
Geri