Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım YouTube bozuldu yardım

büyük ihtimalle bir hata yüzündendir
  2. Y

olmadı hocam hoam uygulama verilerini sil denedim sonra uygulamaya giriş yaptığımda aşağıda oturum açılamadı yazdı sonra bir videoya gireyim abone olayım beni oturum açma ekranına götürsün dedim ama bu seferde abone oldu hesabım açık gibi
  3. Y

hocam dediğin gibi yaptim güncellemeyi kaldır dedim sonra uygulamayı açtığımda aşağıya çubuk geldi ama ilk baş güncelleme yaptırdı güncelleyince gene gitti
  4. Y

Youtuba girdiğimde fotoğrafta işaretledim alanda olan profil,short,ana sayfa,abonelikler kısmının olmadığını fark ettim ne yapabilirim
  5. Y

Galaxy tab e başırılı bir şekilde viperos kurdum fakat sıfırlanmıyor?

bende aynı problemi yaşıyorum twrs var nasıl silebilirim
  6. Y

Yardım canon G2420 yazıcımda 5200 hatası

canon bir yazıcım var çıktı aldıktan sonra 5200 hatası verdi kitapçığa bakınca yazıcı kafası değişmesi gerektiğini söylüyor acaba başka başına gelen varmı yardı m edermisiniz
  7. Y

Öneri Temudan hâlâ alınacak ürünler

Temudan hâlâ alabilecek bir şey varsa ucuz pahalı gerekli gereksiz hiç fark etmez atabilirsiniz
  8. Y

Yılbaşı hediyesi olarak ne alabilirim ( önerilere açığım)

Haklısın hocam alerjisi varsa başıma iş çıkar
  9. Y

Yılbaşı hediyesi olarak ne alabilirim ( önerilere açığım)

Kendi aramızda yılbaşı çekilişi yaptık banada bir kız arkadaş çıktı ne alabilirim yardım edin
  10. Y

Yardım Geforge now müşteri hizmetleri sorunu yardım

Siz nasıl iletişime geçtiniz @Hard Kapitalizim
  11. Y

Yardım Geforge now müşteri hizmetleri sorunu yardım

geforce now satın aldım ama oyunları oynarken kasma donma ve takılma problemleri yaşıyorum geforce now müşteri hizmetlerine yazıcaktım ama ne telefon nede mail adresi bulabildim yardımcı olurmusunuz
  12. Y

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

dün gece şipariş verdim ürün paketlendiği için yardımcı olamıyorlarmış ne kadar hızlılar maaşallah biraz geçsin tekrar denicem
  13. Y

dün gece aldım ön sparişte olduğu için olabilirmi
  14. Y

Siyahı stoklara gelmiş dün gece mavisini almıştım acaba ürünü siyah rengiyle değiştirirler mi daha önce böyle bir şey yapan varmı
  15. Y

AJAZZ aj159pro/apex karşılaştırma inceleme

hocam apex için ön spariş diyor kaç günde gelir
  16. Y

teşekkürler reis k.b. yeni gördüm
Geri