Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Steelseries Apex pro gen 3 alternatifi

Hocam ne aldınız acaba
  2. S

Öneri 8000 TL'e Kadar Mekanik Klavye Önerisi (75%)

Ne aldınız hocam
  3. S

Yardım Steelseries apex pro tkl # RGB sorunu YARDIM ?

Nasıl çözdünüz hocam klavye almayı düşünüyorum neyi sevip bunu alıcam desem kronik var İqunix ez53 alacaktım kronik yaşayan çok olduğu için vazeçtim klavye arıyorum apex pro tkl görüntüsü hoşuma gitti şuan almayı düşünüyorum sorun yaşıyan bir kısımda var yaşamayan da kararsız kaldım 7600 tl...
  4. S

Öneri SteelSeries Apex Pro TKL ve Logitech G Pro X TKL arasında kaldım

Merhabalar, Şu anda Dark Project Alu87A modelini kullanıyorum. Klavyemi Wraith üzerinden satın aldım, farem de oradan — Beast X Tempered modelini kullanıyorum. Ürünlerin Çin’de üretilmiş olması ya da Amerikan markası adı altında Çin üretimi olmaları gibi konularda bir takıntım yok, bu tarz...
  5. S

8000 TL Klavye önerisi Fiyatı arttırabilirim

Bütçem 8k 10k ya kadar çıkar zorlarım belki bir iki bir şey daha ömürlük olsun güzel olsun özel olsun manyetik olsun istiyorum malüm o kadar para veriyorum sıfır bulsam ying63 almak istiyorum direkt 2.i elde 12k civarına buldum ama 2. el ürün sonuçta alınır mı o kadar paraya bilemiyorum sıfır...
  6. S

Yardım Xdriver Tarsus Vs Gamepower Emperor Hangisi alınmalı ?

Bu iki model arasında kaldım boyum 183 kilom 140 KKTC de yaşadığım dan dolayı seçeneğim çok yok bütçem ise 12k bu ikisine yetiyor hangisini seçmem mantıklı olur
  7. S

Hyperx QuadCast aparat kayıp

eyw hocam evet ürün o direkt satın alırım teşekkür ederim
  8. S

Yazdım ama bekliyorum
  9. S

Hocam mail atamadım bulamadım maillerini ya
  10. S

Kutudan çıkan ufak abart varya arkadaşlar mikrofon standına takmak için kaybettim onu onu nerden satın alabilirim mikrofon için stand alıcam o parça olmadığı için nasıl yapacağımı bilmiyorum
  11. S

IPI FLOAT 8k Alınır mı

Sword x aldım hocam
  12. S

XDrive Tarsus oyuncu koltuğu 6298 TL alınır mı?

Hocam ne aldınız şuan ne kullanıyorsunuz
  13. S

Çözüldü✓ MSI PRO MP225 100 hz vs. KOORUI 24E3 144hz

144hz olanı alıyorum o zaman teşekkür ederim
  14. S

Bende öyle düşünüyorum ama hani şimdi mouse da alacağım ya 100hz lik msı alırsam fareyi çok daha iyi bir fare alacağım kararsız kaldım o yüzden şuan 144hz leptop ekranımdan 100hz bi ekrana düşersem çok yadırgarmıyım bilmiyorum ya kafam çok karışık
  15. S

Arkadaşlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde üniversite okuyorum. Burada elektronik ürünler bazen ucuz, bazen de aşırı pahalı. Özellikle monitörler çok pahalı. Neyse, gaming laptopa sahibim ve 144Hz ekrana sahip. Masaüstü için güzel bir setup kurmak istiyorum. İlk olarak Türkiye'den Dark...
  16. S

Çözüldü✓ MSI PRO MP225 vs. KOORUI 24E3

kararsız kaldım fikirlerinize açığım
  17. S

Çözüldü✓ MSI PRO MP225 vs. KOORUI 24E3

Arkadaşlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde üniversite okuyorum. Burada elektronik ürünler bazen ucuz, bazen de aşırı pahalı. Özellikle monitörler çok pahalı. Neyse, gaming laptopa sahibim ve 144Hz ekrana sahip. Masaüstü için güzel bir setup kurmak istiyorum. İlk olarak Türkiye'den Dark...
  18. S

IPI FLOAT 8k Alınır mı

https://ulugames.com.tr/products/ipi-float-karbon-fiber-wireless-mouse Türk inceleyen görmedim ama yabancıların forumda övdüğünü wl mouse kopyası tam bir fp dediklerini okudum siz ne düşünüyorsunuz risk alınıp alınır mı yoksa bilindik markalardan devam mı
  19. S

Yardım Zaopin Z2 mi Scyrox V6 mı

Şu iki mouse arasında kaldım 3k bütçem var kafayı yedim ne alsam hangisi daha iyi diye lütfen yardım edin palm ve fingertip tutuşum var
  20. S

Çözüldü✓ Scyrox v6 vs Pulsar X2V2 Medium

V6 düşünüyordum büyük ihtimal onu alıp yapıştır geçerim
Geri