Arama sonuçları: *

1. T

MİNİNG TEKRAR BASLIYOR RAVEN COİN

BEYLER BEN ARASTIRMA YAPIYORDUM HANGİ COİN KAZILIR DİYE BİR COİN BULDUM İSMİ RAVEN COİN 6 ADET RTX 3070 EKRAN KARTIM VAR VE KAZIM YAPACAĞIM 390 MH/S İLE AYLIK 150 DOLAR KAR VERECEK VE BUNUN 1500 TLSİ ELEKTRİK KALAN KAR İSE 2500 İLE 3000 TL ARASI BEN YANLIS BİLİYORSAM KUSURA BAKMAYIN FOTORAF...
  2. T

2024'te Mining Karlı mı ?

saten karlı değil diyorum ama azda olsa yıl sonu 10k alacağım ilk yıl ekleme yaptıkdan sonra 2. veya 3.yıl kar alacağım iyi bi miktar sizin için üşük benim için iyi miktar
  3. T

ya abicim benim sorum su sen okumadan cvp lamıssın bile ilk yıl 10k kar yapacağım eğer site doğru söylüyorsa 2.yıl ise 3 adet ekran kartı daha ekleyip toplam 6 ekran kartı olduktan sonra 2.yıl sonunda elektrik giderleri ödedikten sonra 59k kalıyor yani doğrumu eth için site öyle diyor
  4. T

Merhaba arkadaşlar bu konu mınıng sorum için ben 2 siteden araştırma yaptım bu ay mining yapacağım bu yıl 3 adet RTX 3070 ile başlayıp gelecek yıl bu zamanlar 3 adet daha alıp roplam 6 adet yapacağım anlamanız için açıklıyorum Hesap yaptığım siteler :WhatToMine güç tüketimi ve mhs için...
Geri