Arama sonuçları: *

1. E

NVIDIA GT 420 Driver Hatası Yardım Lütfen

bu notebook fark etmez mi ?
  2. E

Nereden Bulabilirim var mı bi fikriniz tam olarak nasıl yapmalıyım ?
  3. E

test yaptık. çalıştı. aldığım kişinin pc'sinde Direk tanıdı göründü. aygıtlarımda.. acaba onun pc'sindeki driver dosyasını alamazmıyız ?
  4. E

hayır görünmüyor
  5. E

Üstadım Doğrudur, hakkındır. fakat olmuş bitmişe çare yok. mühim olan sorunu çözmektir. :))
  6. E

win 10 pro'muş 1592675419 1-2 ay idare için aldım 200 Tl'ye 2 ay sonra sistemi tamamen yenileyeceğim..
  7. E

bu ekran kartını boşuna mı aldım ? :|
  8. E

Üstadım aynısını indirdim lakin yine Olmuyor. :| :/
  9. E

Evet Win 10 64 bit
  10. E

bugün 2.el olarak aldığım NVİDİA Geforce GT 420 driver 2 GB 128 bit driver Hata veriyor. Aygıt Yöneticisinde Sürücüleri güncelleştir dediğim'de olmuyor. Şu Hata ile karşılaşıyorum: "Windows cihazınızın sürücülerini buldu. ancak bunları yüklemeye çalışırken hata oluştu. bilgisayar Sistemim...
  11. E

Öneri Bu sistem iş görür mü ?

AMD R7 240 Ekran Kartı GDDR5 128 bit alsam anakart'a uyum sağlar mı acaba ?
  12. E

Allah Allah, O kadar mı yanlış ? :| Bu fiyat Aralığında Neler tavsiye edebilirsiniz ? bende kasanın şekline aldandım desene :( psu için ise uygundur diye aldım. yorumlara baktım yorumlarda genel olarak iyi olunca aldım...
  13. E

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle Aranıza bugün yeni katıldım. ve bu benim ilk yeni konu açışım, Acemiliğimi Mazur görmeniz Dileği ile Bu şaheser sayfadaki üyelerin bilgilerinden istifade etmek amaçlı konu açılmıştır. bir hafta önce 2.el Gücüme göre Vatandaşın birinden Şu 3 parçayı aldım. Asus...
Top Bottom