Arama sonuçları: *

1. V

IPhone 14 pro vs 15 pro

merhaba ikisinden birini almayı düşünüyorum. telefoncudan alacağım 1500 TL fark var pek bişey değil. 15 pronun pili 90 14 pronun 86. normalde 15 pro düşünüyordum ama araştırdığımda millet 15 serisi rezil hata dolu vs dediğini gördüm. ve 15 pro 14 proya göre daha dayanıksız daha çabuk kırılabilir...
  2. V

Dp ile monitöre görüntü gelmiyor

Merhaba. HDMI girişi çalışıyor, görüntü geliyor. Yeni DP kablosu aldım, taktım; ilk MSI görüntüsü geliyor, yanında beyaz şeyler çıkıyor, sonrası yok. Neden olabilir acaba? Kabloların yerini de değiştirdim, çalışmadı. ne yapmalıyım?
  3. V

Parolapara havale ile para yatırma ne kadar sürede gelir

Parolapara hesabıma garanti ile 900 TL gönderdim açıklamaya da hesap numaramı yazdım. Ne kadar sürede para hesabıma gelir acaba?
  4. V

Parolapara para ne zaman hesaba geçer.

ne kadar sürede geldi acaba hesabınıza nasıl çözdünüz?
  5. V

800 TL Bluetooth kulaklık önerisi

hocam o kadar çıkamam. anker iyi midir mikrofon kalitesi,anc varmı bide
  6. V

800 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba. Telefondan müzik dinlemek için kulak içi Bluetooth kulaklık istiyorum. QCY N50 ve BTK ZR101 modellerine baktım hangisi daha iyidir? Gürültü engelleme olması ve mikrofonu önemli benim için, kulaklığı takarken dışarıdaki sesler daha iyi duyabilmem için. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. V

Minecraft modlu server nasıl açılır

orjinal 1 kişide var sadece. olurmu öyle?
  8. V

aternos gibi olsa yeter. orjinal yok maalesef. başka bir yolu yokmu? 1748111539 1 kişide var orjinal essential nasıl yapacağız acaba?
  9. V

merhaba 4 kişiyiz modlu server açmaya çalışıyoruz 2 saattir. ücretsiz şekilde olan yolları denedik. hamachi ile birbirimize bağlanıp ip adresini ve portu kullanarak denedik hata verdi. forge ile server kurarak denedik ondada hata verdi. aternos kullanamıyoruz modpack olduğu için çok fazla mod...
  10. V

+900 lü numaralardan para geldi

hmm pekala. peki bu sefer bilmiyordum bişey olur mu?
  11. V

eyw hocam valoranta yatıracağımda nolur nolmaz sorayım dedim. artık her yazana aynısını yaparım ozaman. teşekkürler hepinize kısa günün karı diyelim.
  12. V

para gönderilen hesap yabancı isimliydi ondan dolayı bir sorun olurmu diye sordum. ahmad mi ne öyle bişey yazıyordu
  13. V

merhaba sabah whatsapp tan +900 lü bi numara yazdı bende deneyeyim dedim. telegramdan falanda konuştık daha sonra beni bi gruba aldılar. 150 tl attılar daha sonrasında "siz bize 300 tl gönderin biz size 390 olarak geri ödeyeceğiz" gibi işle ilgili bişey söylediler bende engelleyip gruptan...
  14. V

6500-7000 TL 2. el telefon önerisi

Merhaba 2. el telefon alacağım bütçem maksimum 7000 TL. Günlük kullanım için arada oyunda oynarım. Ekranı AMOLED olsa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
  15. V

Steam atlöyeden nasıl dosya indirilir?

teşekkürler
  16. V

Steam atlöyeden nasıl dosya indirilir?

merhaba https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3374614336 bu dosyayı indirmek istiyorum. steam cmd ile denedim failure hatası verdi. başka nasıl indirebilirim? yardım eder misiniz? wallpaper engine için yapılmış bir dosya. ben başka bir uygulamada kullanacağım.
  17. V

3000 tl monitör önerisi

dexim alıp iade ettim ışık sızması vardı. msi pro mp2412 aldım
  18. V

150 TL termal macun önerisi

Merhaba hem RX 590 ekran kartım hem de Ryzen 5 2600 işlemcim için termal macun gerekli. Ekran kartı boşta 40 derece Valorant vs girince fanlar %100 olmasına rağmen 83 derece oluyor. Öneriniz nedir?
  19. V

ghosting garanti kapsamına girer mi?

Yok hocam onunkinide kendim kontrol ettim ona güvenerek aldım zaten onda yok.
  20. V

ghosting garanti kapsamına girer mi?

Peki neden hocam. Kuzenimde yok aynı sorun bende var. Onların hatası değil mi?
Geri