Arama sonuçları: *

1. V

3000 tl monitör önerisi

dexim alıp iade ettim ışık sızması vardı. msi pro mp2412 aldım
  2. V

150 TL termal macun önerisi

Merhaba hem RX 590 ekran kartım hem de Ryzen 5 2600 işlemcim için termal macun gerekli. Ekran kartı boşta 40 derece Valorant vs girince fanlar %100 olmasına rağmen 83 derece oluyor. Öneriniz nedir?
  3. V

ghosting garanti kapsamına girer mi?

Yok hocam onunkinide kendim kontrol ettim ona güvenerek aldım zaten onda yok.
  4. V

Peki neden hocam. Kuzenimde yok aynı sorun bende var. Onların hatası değil mi?
  5. V

Hocam 18 gün oldu iade edemem heralde artık. Hepsiburadadan aldım
  6. V

https://www.hepsiburada.com/msi-23-8-pro-mp2412-1920x1080-fhd-flat-va-100hz-1ms-freesync-monitor-pm-HBC0000583IBV Merhaba bu monitörü 3 hafta önce falan aldım monitörün ayınısından kuzenimde var. Ona güvenerek aldım. Onda ghosting yok fakat bende belli basbariz var. Garantiye göndersem bakarlar mı?
  7. V

valorant sisler pixel gözüküyor

Benle ilgili bir şey değilmiş ozaman. Teşekkür ederim
  8. V

Evet böyle olması gerekiyor. Bendede msaa 4x zaten ayarlar full de
  9. V

köşedeki pixellik normalse eğer sıkıntı yok teşekkür ederim
  10. V

ayarlar full ultra zaten. msaa 4x ve 16x 1725023305 gekkonun önünde köşeye bakın orası normal değil
  11. V

Merhaba görseldeki gibi özellikle Clove'nin sisleri piksel piksel. Nasıl çözebilirim? . Kısaca belirli bölgeler pixel oluyor.
  12. V

Çözüldü✓ Redmi note 10 5G şebeke yok hatası

İyi oldu İstanbula gidince başka yere yaptırırım. Teşekkürler tekrardan
  13. V

IMEI ile alakalı ozaman. Teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
  14. V

Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir yazıyor 1724150568 Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir yazıyor
  15. V

Hocam daha geçen güne kadar çalışıyordu bi anda kapandı dediğim gibi. Tekrar götürme ihtimalim yok şuan memlekettetim burada telefoncu yok maalesef 1724150269 Nereden yapacağım
  16. V

Evet kaçak IMEI yeni attırdım. 1724150162 Evet IMEI ler çıkıyor
  17. V

Merhaba geçen gün telefon durup dururken kapandı ve sadece resmi yazısı gelip duruyordu döngüye girdi. Bende daha sonra telefonu safe modda başlattım ozaman açıldı. Daha sonra safe moddan çıkarak yeniden başlatıp telefon açıldı fakat şebeke yok. Hattı başka telefona takıyorum şebeke geliyor ama...
  18. V

3000 tl monitör önerisi

bütçem max 3000 tl. bütçe arttır vs demeyin bütçem bu kadar ve şimdi monitör lazım. 100-165 hz arası. 1080p. en az 23 inç olsa güzel olur. https://www.idefix.com/msi-238-pro-mp2412-1920x1080-fhd-flat-va-100hz-1ms-anti-glare-monitor-p-1446418?vendorId=574&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.4.9...
  19. V

3000 TL monitör önerisi

Hocam monitör bugün elime ulaştı ghosting için UFO sitesine girdim orda bişey gözükmüyor hayalet gibi her şey normal. Ama fareyi çok hızlı hareket ettiğinde oluyor gibi sanki. UFO videosunu atayım. Ghosting var mı? 1722617521 Video gönderilmiyor
  20. V

3000 TL monitör önerisi

Hocam satıcıya sormuştum beğenmezsem iade edebilir miyim diye evet 14 gün içinde iade hakkınız bulunmaktadır dedi doğrumudur bilmem ama bu fiyata iyi bence. Şansımı deneyeceğim. İnşallah dediğiniz gibi insanlar cahil değildir de ghosting yoktur :)
Top Bottom