Arama sonuçları: *

1. mertak12

Masaüstüne sağ tık yapıyorum ama driverlar falan çıkmıyor?

intel hd 530 ekran kartım var masaüstüne sağ tık yapmama rağmen driverlar falan çıkmıyor bakıyorum başka adamlarda intel olmasına rağmen onlarda çıkıyor driverlar da güncel sizce neden olabilir?
  2. mertak12

QJ SRK 125 S MI TRX 12 Mİ?

Şimdi ikisi de oldukça kaliteli fakat TRX 12 için fazla bir inceleme yok, inceleyenler de çok övüyor fakat SRK'nın hem incelemesi var hem de övgü var. Kararsız kaldım yani. TRX alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir de SRK'da titreme varmış. İlk motorum olacak. Yardım edebilecek varsa çok iyi olur.
  3. mertak12

Monitör siyah ekran olup olup duruyor

Arkadaşlar kullandığım monitör aoc 25g3zm önce ki monitörümde yoktu ama ne zaman bişey indirsem bişey yükleniyor olsa bi anda siyah ekran geliyor biraz bekliyor sonra geri geliyor bazen 4 ,5 defa üst üste oluyor ve çok can sıkıcı oluyor bir çözüm önerisi olan varsa yardım edebilir mi?
  4. mertak12

Monitör arada bi gidiyor

belirli bi süre aralığı yok ama rasgele oluyor mesela geçen gta sa mod kuruyodum sürekli gidip geldi o arada virüs taraması yapıyorum malwarebytes'dan virüs çıkmıyor, bir şey indirirken vs daha fazla oluyor 3,4 saniye gidiyor 5 dk sonra tekrar oluyor
  5. mertak12

Monitör arada bi gidiyor

güç gitmiyor sadece ekran siyah oluyor imleci hareket ettirebiliyorum ama sadece siyah ekran ve ekran kartım yok işlemcinin ekran kartını kullanıyorum
  6. mertak12

Monitör arada bi gidiyor

Mehabalar kullandığım aoc 25g3zm monitör arada bi siyah ekran oluyor ve çok sinirimi bozuyor bazen bi anda rasgele siyah ekran oluyor önceden kullandığım monitörde yoktu bu ama buna geçince başladı bir fikri olan var mı?
  7. mertak12

Hp prodesk 400 g3 mt anakartı işlemci tavsiyesi

Bu anakartı sahibim ve işlemci yükseltmem gerek fakat bu anakartı amd işlemci takabiliyormuyuz bilmiyorum yardım edebilecek varsa çok mutlu olurum.
  8. mertak12

HP ProDesk 400 G3 MT anakartına hangi amd işlemciler uygun????

HP ProDesk 400 G3 MT anakartına hangi AMD işlemciler uyumlu Ryzen 5 3600,Ryzen 5 1500x vs. uyumlu mudur?
  9. mertak12

HP ProDesk 400 G3 MT işlemci uyumu

HP ProDesk 400 G3 MT anakartına hangi AMD işlemciler uyumlu Ryzen 5 3600,Ryzen 5 1500x vs. uyumlu mudur?
  10. mertak12

PAPARA KART İADE ETME

Açtım hatta rainbow six age aldım, teşekkürler
  11. mertak12

PAPARA KART İADE ETME

Epic games den almış olduğum oyunu iade ettim. Kütüphane den silindi ve bu oyunu alırken papara kart kullandım fakat veli iznim yok,yine de para hesabıma geri gelir mi?
  12. mertak12

Rainbow six age mi Ac Valhalla mı?

Valhallayı aldım beyler yardım ettiğiniz için teşekkürler:)
  13. mertak12

agalar nabim şimdi alim mi valhallayı?
  14. mertak12

tamamdır
  15. mertak12

sizce valhallayı crack indirip rainbow six age mi alıyım yoksa dierkt valhallayı mı alim
  16. mertak12

Oynayacak arkadaşım yok birde adamlar bordo bereli gibiymiş çok oynayabileceğimi düşünmüyorum zaten hikayeli oyun denemek istiyordum bayadır çünkü LoL Valorant gibi oyunları bayadır oynuyorum ve çok bunaldım artık sarmıyorda biraz kafayı boşaltmam gerek gibi hissediyorum.
  17. mertak12

Tamamdır zaten hikayeli oyunlar denemek istiyordum bi bakacağım
  18. mertak12

tamamdır o zaman Ac Valhallayı alıyorum teşekkürlerr
  19. mertak12

300 saate yakın csgo oynamıştım
  20. mertak12

agalar şimdi ben hangisini alim kafam karıştı:D