Arama sonuçları: *

1. Scorpiw

Kulaklık önerisi yardım

Herkes farklı bişi diyo bilemedim
  2. Scorpiw

Kulaklık önerisi yardım

Agalar 3 kulaklık arasında kaldım mchose x9 . v9 pro atk neptune .n9 pro bu 3 arasından hangisini almalıyım sizce
  3. Scorpiw

3000 TL BANDINDA KULAKLIK TAVSŞYESİ

Adamsın reis çektim bir tane
  4. Scorpiw

Stokta yok uzun süredir
  5. Scorpiw

merhaba arkadaşlar şimdi kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 3k civarı bana mikrofonu olsun ses kalitesi olsun bu fiyat bandında en mantıklı kulaklık nedir kablosuz olsun istiyorum ve dahili ses kartı olursa tadından yenmez yoksa da mühim değil aslında mchose x9 bekliyordum ama bir türlü stoğa...
  6. Scorpiw

2000 TL civarı mouse önerisi

Geçen sene model o wireless 1000tl ye düşmüştü indirmle gayet iyi mouse wxr1 bakabilirsiniz
  7. Scorpiw

Yardım 4060ti dlss ayarı aktif etme

merhaba arkadaşlar bende 4060 ti var dlss 3mü 4mü artık neyse onu açmayı bi çözemedim örnegin hogwarts legacy oynuyorum dlss kare oluşturmada 2x var 3veya 4 x yok bazılarında var bu bazılarında yok bugün dlls4.5 geldi gene aynı durum acaba açmam gereken ayarlarmı var bi yardımcı olun
  8. Scorpiw

DLSS 4.5 ile En Son Ön Ayarı Zorlamayın!

en verimli ve kaliteden kısmayanı nedir
  9. Scorpiw

DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

Çok iyi ozmn şuan geldi diyor güncelleme bazı arkadaşlar nwidia ap üzerindenmi güncelleme olacak
  10. Scorpiw

DLSS 4.5 ÇIKTI DRİVER YAYINLANDI

4060ti gelmiyor demi bu
  11. Scorpiw

Öneri Elimdeki VP kodlarını nereye satabilirim

Kral valla ucuza satarsınız alırım yokmu bi kod koas geldi elimiz alışsın :)
  12. Scorpiw

Pc tlou 1 drop yiyorum

Bi deneyecem knk 1767014125 Anakartım iyi ya ısınmıyor knk o kadar orta seviye bi anakart
  13. Scorpiw

Pc tlou 1 drop yiyorum

Merhaba arkadaşlar şimdi sorunum tloun1 ile alakalı oyunu geçen indirdim grafikler ultra yüksek ayarlarda ekran kartım 4060 ti 16 gb wramli modeli işlemcim 14400 f bana göre yeterli günümüz oyunları rahat bir şekilde oynayabiliyorum lakin tlou 1de dlla açtığımda ghosting daha sonra saclar da...
  14. Scorpiw

Çözüldü✓ Çözüldü

Düşünmeden al geç
  15. Scorpiw

F/P Kulaküstü kulaklık önerisi

Fuxi h3 bakabilirsiniz
  16. Scorpiw

Saglam ve temiz ses veren kulaklık önerisi

Bazı arkadaşlar mchose x9 fpn dedi o nasıl
  17. Scorpiw

Saglam ve temiz ses veren kulaklık önerisi

Ağalar öncelikle bir kulaklık almayı düşünüyorum ama kulaklık hem oyun hemde Müzik için güzel olmalı yani temiz ses versin ve malzeme kalitesi dandik olmasın bakınıyorum Logitech fln bazı markalar var ama bilmiyorum hangisi iyidir bütçem 2500 ama 3000 e kadar çıkarım varmı önerileriniz
  18. Scorpiw

Yardım Bu fanlardan hangisini almalıyım

Merhaba arkadaşlarlar öncelikle bilgisayarıma fan almak istiyorum ama hem uygun hem güzel gözüksün istiyorum İlkki bu https://app.hb.biz/INvMxR955SOs 2.si ise bu https://app.hb.biz/UnR0n0G1mzxd Benim için fanın beyaz olması önemli bu arada varsa öneriniz bu tarzda uygun performanslı...
  19. Scorpiw

Yardım Arkadaşlarlar kasa fanı lazım uygun yollu

Arkadaşlar şimdi setup beyaza çeviriyorum sadece kasadaki fanlar kaldı onların yerine beyaz ve Aynalı fan düşünüyorum öyle lianlinin fanları gibi ama ucuz ve performanslisi 4adet lazım varmı önerisi olan
  20. Scorpiw

Yardım Sıvı soğutma rgb kontrolcü ile sorularım var

Peki öneriniz varmı kontrolcü
Geri