Arama sonuçları: *

1. Y

Intel core i9 hangi erkan kartında darboğaz yapmaz

merhabalar intel core i9 hangi erkan kartında darboğaz yapmaz yada hangi ekran kartı serilerinde darboğaz yapmaz diye sorsam daha iyi olur sanırım nvidia düşünüyorum şimdiden teşekkürler
  2. Y

PC’yi güvenli modda başlattım kapatamıyorum

Bilgisayadaki driveri kaldırmak için ddu kullanacaktım güvenli modu açtım ama pin olduğunu unutmuştum geri kapatamıyorum böylede PC’ye giriş yapamıyorum lütfen yardım edin
  3. Y

Dead by daylight crash reporter hatası

bir tane ddu linki bulurmusun bana ben bulamadım güvenli herkes başka bir siteyi gösteriyorda
  4. Y

tmmdır 1749899080 bu işlem chrome daki şeyleri götürümü bundan sonra burdan bakıcam da nasıl yapılacağına
  5. Y

birazdan denicem
  6. Y

güvenli modda yapmasam olmuyormu bulamadım çünkü nasıl yapılacağını
  7. Y

hayır nvidia gtx 1650 1749897952 nvidia nın kendi sitesinden son driveri indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor pc kapanıyor nvidia appdende yaptım olmadı bende uğraşmadım yapmadım oyunu silip geride yükledim
  8. Y

arkadaşlar dbd oynarken bir anda crash reporter hatası verdi ve bilgisayar kasmaya başladı sonrasında düzeldi ama aynı hatayı halen veriyor lütfen yardım edin
  9. Y

Gitarda akorları ezberlemek zorundamıyım?

gitardaki akorları ezberlemeden müzik çalablirmiyim cevap verirseniz sevinirim
  10. Y

Last of us part 1 çöküyor

biraz oynadıktan sonra geçermi
  11. Y

yine bir şey değişmiyor 1749735310 güvenli mod hakkında hiç bişey bulamadım nasıl çıkarım geri peki
  12. Y

bende ne olur ne olmaz güvenli modda başlatayım o zaman 1749735146 hocam peki güvenli moddan çıkmak için ne yapmam gerek
  13. Y

güvenli modda başlatmama gerek varmı adam gerek yok diyor ama
  14. Y

onu nasıl yapacağım hocam kusura bakmayın bu işleri pek bilmiyorumda 1749734183 youtube dan video vardı ordan bakıp yapıcam o zmn
  15. Y

hocam sizin dediğiniz sürücüyü indirirken mavi ekran verdi ve sürücü inmedi
  16. Y

evet aynı bu hata çıkıyor o zaman önbelleği temizleyip tekrar giricem last of us part 2 de oluyormu bu ona göre almıcam
  17. Y

ilkte oyunu başlatırken olmuştu önbelleği temizledim sonra düzeldi ama ikide bir önbelleği temizlemek istemiyorum da ne yapmalıyım
  18. Y

nvidia appte bir tane driver var ama onu indiremiyorum indirmeye çalışınca mavi ekran veriyor
  19. Y

hayır nvidia gtx 1650
  20. Y

Yeni sürücüyü indiremiyorum

onu nasıl yapacağım peki?
Geri