Arama sonuçları: *

1. Y

Bozuk Ekran Kartım Var Yardim Eder Misiniz

İstersen ayrı bir konu aç
  2. Y

Bios pilini sok 10 saniye bekle geri tak 1786532840 Benim ddr2 sistemimde çalışıyordu
  3. Y

🔥İndirim Gıgabyte RTX 5080 Aorus Master 16g Ekran Kartı 8 Adet Kalmış Fiyatı 93.000 TL

https://amzn.eu/d/0bN5Xg8g sadece 8 adet kalmış
  4. Y

Şuan Toplama PC Mantıklımı

ddr2 sistemimin kasası olur mu peki 1786531285 Bugün oatça alsam hangi parçayı alayım indirimrim , kampaynya varsa
  5. Y

Ya da ddr2 bilgisayarımın kasasını kullansam
  6. Y

Abi kasasız kullansam ne olur bir zararı olur mu
  7. Y

Ssd ye gerek yok abi bende samsung 990 pro var geçen yıl 2 bin tl ye almıştım onu kullanacağım
  8. Y

Şimdilik abi her an bütçem düşebilir 1786530520 25-30 k ya hakketten güzel pc toplanır mı abi birde beni kaç yıl götürür
  9. Y

Yanlış yazdım abi
  10. Y

Max 46 bin tl
  11. Y

Kasa olmasada olur 1786529957 Bride öğrenciyim abi tekte hazır sistem alacak bütçemde yok
  12. Y

Ramlerine bak belki ram oksitlenmiş olabilir veya ram slotlarında toz olabilir ram oksitlienirse bir silgi al yavaşca çok baskı yapmadan ramın pinlerini sil 1786529744 Baskı yaparsan ramlerine zarar verebilirsin
  13. Y

Hocam ekran kartında hiçbir plastik aksam olmayacak fırını 200 ereceye ayarla 10 dk bekle ekran kartını hava dursurmak için alimunyum folya alıp 4 tanee küçük top yap ekran ksrtının etrafına koy havada kalması için 10 dakika dolduğu zaman fırını kapat ama ekran kartınıbçıkartma bir 30-40 dakika...
  14. Y

Öneri Akıllı Saat ve Ya Bileklik

Bende tecno kullanıyorum artık tecno telefonum kasmaya başladı oyuzden samsunga geçeceğim ve kardiyoloji doktorumda dedi
  15. Y

En ilkel yöntem olarak fırınlama yöntemi vardı yüzde 50 50 şansın var
  16. Y

Ne demek ben şuan samsung watch 8 classic kullanıyorum ileride teelfon değiştireceğim
  17. Y

Samsungsa watsch 8 veya classic ya da watch 9 eğer başka marka seçerseniz huwainin gt6 sına babilirsin yada prosuna
  18. Y

Ne düşünüyorsunuz telefon markası olarak
  19. Y

Şuan pc toplamak mantıklımı
Geri