Arama sonuçları: *

1. hyberd

🔥İndirim 63.999 TL ACER Nitro V 17 AI AMD Ryzen 7-260 16GB 1TB RTX5070 17.3"

V15'ler gaming kılıfına geçirilmiş ofis kasası idi. Forumda da detaylı inceleyen arkadaşlar vardı. Bu da aynı mantıkta ise eğer bu donanıma kalitesiz bir kasa yakışmaz
  2. hyberd

🔥İndirim Trendyol 1200/300 Kod (Bileşen, Monitör, Tablet, Bilgisayar)

Tablet önerisi olan var mı amaç not tutmak ve gerektiğinde browserde akıcı bi kullanım
  3. hyberd

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam aynı ürün ve aynı bölgeden çözüm yapıldı bende de. Tek fark 5 adet yapıştırdı
  4. hyberd

🔥İndirim 10674 TL ASUS Prime X870-P Anakart

11 lira verip prime alınmaz sanki
  5. hyberd

Bi tarafında geniş tırnak var diğer tarafını görmedim 1764172281 Hocam parçayı lütfen paylaşın takılmadan önce ve işlem sonrası. Benim iş ustaların kendi çözümü olabilir gibi geldi
  6. hyberd

Hocam benzer ürün, bendeki kare kaydırmaz ped gibiydi. Krem renk bi ürün. Kasada bir problem yok bence görsel ekledim. Konuda ortak bir drive vardı onu paylaşabilirseniz bahsettiğim woofer sağ sol girinti farkını atabilirim oraya
  7. hyberd

Bugün aynı problem için işaretli bölgelere 5 adet minik kare yapışkan koydular. İki dakika sağ sol bass testi yaptım geçmiş gibi problem. Detaylı kontrol edemedim. Sol taraftaki woofer içeri girinti yapıyor parmak ile yokladigim zaman. Onu da bahsettim ancak problemin çözümüne bahsettiğim gibi...
  8. hyberd

Servis beni ertesi gün aradı, adres istedi tarih verdi. Eğer sizi de bir iki gün içinde aramazlar ise ismini veya numarasını öğrenmeye çalışın. Daha sonra kendiniz görüşün. Benim servis şansa tanıdık çıktı. Anında kurdurdum
  9. hyberd

Ben de doğru düzgün bi test yapmadım. İyi hatırlattınız hocam. Başka ne yapılır?
  10. hyberd

@mondiels Hocam harika iki test ve birebir aynı problemimiz var. Ayrıca benim 35-75 arası titreşim var özellikle 50de en net halı. Left rifght bass testinde belirttiğiniz gibi ikisi aynı anda aktif olduğu an zangır zangır ötüyor. Ayrıca benim TV önünden sağ, arkadan bakınca soldaki yuvarlak...
  11. hyberd

Hocam şuan TV başında isen trt1deki programı açıp dener misin? Her harf için geri sayımda kötü bir bas sesi alıyor musun 1763481026 Konunun ilk zamanları tartışıldı. Ben takip edemedim bu bazı ürünlere has mıydı yoksa genel mi
  12. hyberd

Dostlar bas için konuşmalar geçmişti. Arattığım zaman detayını göremedim. Bugün ilk defa yarışma programında baslı bir geri sayım sesinde gümbür gümbür ses yaptı. Subwoofer titrerken bu kötü ses geldi. Televizyon şuan yerde yeri ve tvyi titretiyor yani. Problem yaşayan veya diyaloğu gören...
  13. hyberd

❌İndirim Bitti! MSI CYBORG 15 B13WFKG-679XTR 58889₺

Cyborg modeli olduğu sürece 45e inse bile düşündürür
  14. hyberd

❌İndirim Bitti! Vodafone 5 GB 121 TL 10 GB 147 TL 20 GB 196 TL

Birebir yaşadım. TT için kesinlikle bitmesini bekleyin. Veya 1-2 gün kala yapın. Saçma sapan ve kabul etmedinleri bir ceza kesiyorlar
  15. hyberd

Faturada seri no var mı bakmadım henüz, var ise o sebeple direkt istiyordur belki
  16. hyberd

Bir problem olmaz sanırım faturayı atınca
  17. hyberd

Dostlar servis işlemi tamamlamak için benden hb'nin e-faturasini istiyor. Sizde de süreç benzer mi oldu
  18. hyberd

Dostlar tvsi donan oldu mu hiç? Arkada maç için tabii inerken youtubeda bir videoya tıklamam ile dondu. Kumanda, TV altındaki tuş kapatmıyor. Tek çare şuan fişi çekmek
  19. hyberd

Ben konu henüz 55 60. sayfalarda iken hepsini okuyup, arkadaşların detaylı deneyimlerine güvenerek aldım ve bir tv eksperi olmasam da çok memnun kaldım. Bahsettiğim gibi ilk 50 60 sayfada aradığınız her yeri bulabilirsiniz almadan önce
  20. hyberd

Dostlar ben googletv/smart TV konusunda cahilim biraz. Yüksek çözünürlüklü ulusal yayın ve tarayıcı için bilgi içeren bi konu veya mesaj var ile alıntılar mısınız
Geri