Arama sonuçları: *

1. SavageWarrior

Teknik Görüntü Sorunu

sevindim
  2. SavageWarrior

Highpower psu 700W 80+ bronz 3080

Güzel soru. Aslında 128 bit kart önermem ama ben olsam fiyatları takip eder 5060 ya da 5060 ti ikinci el bulmaya çalışırdım. 5060ti 16gb ı 14-15 bin bandında bulursan al geç 8 gb olanları dediğin fiyata olabilir. Yeni teknolojiye selam vermek gerek bazen. 9 bine 6700xt de işini görecektir.
  3. SavageWarrior

Voltaj Regülatörü Hakkında Bilgi İstiyorum

1,5 mm² kablo, 1000 Watt (yaklaşık 4,5 Amper) yük için fazlasıyla yeterlidir. Bu kablo kesiti, standart olarak 16 Amper akıma (yaklaşık 3500 Watt) kadar güvenle dayanabilir. Kabloyu çekerken şu detaylara dikkat etmeniz güvenliğinizi artıracaktır: Sigorta Seçimi: Kabloyu korumak için sigorta...
  4. SavageWarrior

1 ay dayandı. yeni hat çekersen topraklama olacaktır. Yeni priz de konulur ayrıca yeni hatta. Yeni hattı Duvarüstü çekerler içerden değil.
  5. SavageWarrior

Onlardan biri olacaksa 3070TI LHR almalısın. Hoş LHR olmayanı yok zaten. :)
  6. SavageWarrior

3080 almadıysan henüz alma. rx 6700 falan al yeter sana. O zaman yetecektir o psu.
  7. SavageWarrior

Yükseltme sonrası bilgisayar açılmıyor

Ramleri komple sök öyle aç bekle biraz. Sonra bir adet ram tak ikinci ya da 3. slota. Tekrar boot et. Ram slotlarını değiştir ve tek ram kullanarak dene.
  8. SavageWarrior

Ups kullanma patlatırsın. Ben 2kva tunçmatik online ups patlattım. GÜÇLÜ GÜÇ KAYNAKLARI VE GÜÇLÜ DONANIMA DAYANMIYORLAR. 1774003756 PARAYA KIY VE SİGORTA PANOSUNDAN PC YE AYRI HAT ÇEKTİR.
  9. SavageWarrior

Öneri RTX 5070li laptop önerisi

Yukardakiler çok ısınır ikide bir termal bakım yaptırır. Throtle a girer. Eski nesiller. Kaçırma birader al geç: 17 inç hem de oyunlarda iyi olur. işlemci 15 watt ısınmıyor. Kütüphanede rahat kullanırsın...
  10. SavageWarrior

Teknik Görüntü Sorunu

Oyunu repair yapmayı denediniz mi ya da kaldırıp yeniden yuklemeyi ?
  11. SavageWarrior

Teknik Görüntü Sorunu

Hocam https://www.nvidia.com/en-gb/drivers/ adresinden indirip yukle. Game ready olanı seç.
  12. SavageWarrior

Valorant'ta mik sesi gelmiyor ve gitmiyor.

Valla bizde öyle bir sorun yok. Bluetotth la bağlanıyorsan sürücüyü yeniden yukle muhtemelen intelin sitesinden. https://www.intel.com/content/www/us/en/download/18649/intel-wireless-bluetooth-drivers-for-windows-10-and-windows-11.html 1773940194 Aynı şekilde ekran kartı sürücüsünü de yeniden...
  13. SavageWarrior

Teknik Görüntü Sorunu

Sürücüyü yeniden yukle, yuklerken sıfırla yı seç. İşe yaramazsa bir önceki sürücüyü dene.
  14. SavageWarrior

Teknik Görüntü Sorunu

ara kısmına cleanmgr yazıp iki şekilde de çalıştır. bir normal, br de sıstem yazan yere tıklayıp herşeyi seçerek, sonra ara kısmına ant yazıp antivirüsü kapat internet açıkken ara kısmına cmd yazıp, cmd yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutları sırayla çalıştır. sfc /scannow Dism /Online...
  15. SavageWarrior

Yardım 6800XT RE Requiem oynarken çöküp duruyor?

Biosta load default, factory settings yapın. Xmp açmayın
  16. SavageWarrior

Watchdog_0x133 hatası (genellikle mavi ekranda DPC_WATCHDOG_VIOLATION olarak görünür), Windows işletim sisteminin bir işlemin veya sürücünün belirlenen süre içinde yanıt vermediğini fark etmesiyle oluşur. Sistem, "DPC" (Deferred Procedure Call) kuyruğundaki bir işlemin çok uzun sürdüğünü ve...
  17. SavageWarrior

Bence ramleri default yapın. XMP AÇMAYIN.Bir de öyle deneyin. XMP açarsanız mhzyi 1 veya 2 kademe düşürün. 3200mhaz ise 3000 yapın ya da 2933Mhz yapın. 5. nesil Amd ler 3600 mhz üstünde ramleri deteklemiyor. 3800MHz maksimum silikon kalitesine göre. FCLK= Ram hızının yarısı yapın. 3000 mhz ram...
  18. SavageWarrior

🔥İndirim COLORFUL CVN X870 ARK FROZEN WIFI V14 DDR5 8200MHz ATX Gaming Anakart 9,999TL

İyi bir anakarttır. 9950x3D VEYA 7950X3D işlemci destekler. Ve kalan herşeyi. Corsair Vengeance RGB(white} veya G.Skill Trident Z5 (Silver) tecih eilebilir
  19. SavageWarrior

RX 9070 XT +R5 5600 4K Darboğaz?

Hocam aynı fiyata denk gelen 5070 al daha iyi. İkinci el temiz 5070ti garantili bulursan benzer fiyata o da olur. Multi frame gen sana yeter. 9070xt ye 3d işlemci takardım şahsen.
  20. SavageWarrior

ASUS ROG STRİX RTX 2080 SUPER alınır mı?

12gb 6700xt 192 bit kart al ikinci elden 10 bin tl ye. Önce kendi kartını sat ama.
Geri