Arama sonuçları: *

1. denixwastaken

AFK Bırakınca Steam Kart Düşer Mi?

Merhabalar, steamde kart düşürme hakkımın olduğu bir oyunda afk bıraksam kart düşer mi zamanla yoksa afk olduğumu anlıyor ve kart düşürmüyor mu?
  2. denixwastaken

Vozol 12k aroma önerisi

tütüncülerde satılıyor
  3. denixwastaken

Yardım Ekran kartı çok az kullanılıyor

şu an rdr2 oynuyorum fpste sıkıntı yok ama ekran kartı kullanılmıyor
  4. denixwastaken

Yardım Ekran kartı çok az kullanılıyor

Merhabalar, oynadığım oyunlarda fpsim güzel oluyor fakat buna rağmen cpu %100 gpu%18 kullanılıyor, nedendir ve nasıl çözerim? Sistem: İntel- 12650H , Rtx 3060 (L) , 32gb ram 16x2
  5. denixwastaken

Mouse İmleci Takılarak Gidiyor

Kablolu kullandığımda sorun ortadan kalkıyor, Monster pusat one shot pro
  6. denixwastaken

sırf takılıyor diye mouse mu değişmeliyim :(
  7. denixwastaken

Hocam dediklerinizi yaptım dongle mouse'ın hemen önünde fakat bilgisayarı ilk başlattığımda 30dk 1 saat felan takılarak gidiyor
  8. denixwastaken

evet
  9. denixwastaken

Fps veya benzeri hiç bir sorunum yok fakat oyunda olsam da olmasam da bazen imleç takıla takıla gidiyor, nedendir ve nasıl çözülür?
  10. denixwastaken

Monster Pusat One Shot Pro Nasıldır?

mouselar güzel olsa bile zaten ben ne bluetooth ne pilli mouse bakıyorum bana şarjlı lazım
  11. denixwastaken

çok araştırdım, teknoloji sektöründe çalışan kuzenime felan da sordum g305 alınmaz dedi hepsi, bu fiyata ne alabilirim dedim başka bir forumda bir kullanıcı ve kuzenim bu mouse'u önerdi. 1720107621 ayrıca kablosuz bakıyorum bıktım şu kablo derdinden
  12. denixwastaken

monster pusat k3 pro vs xpg summoner cherry mx speed silver

hala cevap bekliyor musun veya klavye aldın mı bilmiyorum ama cevap vereyim dedim. yaklaşık 3-4 aydır pusat k3 pro kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım açık ara en iyi klavye, hem rahat hem de mekanik olduğu için işimi de görüyor.
  13. denixwastaken

Kablosuz gaming bir mouse almak istiyordum, biraz araştırdım ve bu mouseun güzel olduğunu gördüm, bunu almayı düşünüyorum bu fiyatta alabileceğim daha güzel mouseler var mı?
  14. denixwastaken

Öneri Yüksek Bütçeli Kablosuz Mouse Önerisi

marka ne hocam? kablosuz mu? programı var mı? kaç dpi?
  15. denixwastaken

Öneri Yüksek Bütçeli Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar, bütçe sorunum yok, uzun süre kullanabileceğim , DPI vb. şeyler ayarlama için programı olan ve kablosuz bir mouse önerebilir misiniz? Ayrıca dışardan görünüşü güzel olursa iyi olur
  16. denixwastaken

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

deri terletmez mi
  17. denixwastaken

hepsinde aynı renk seçenekleri var zaten
  18. denixwastaken

hawk fab serisine baktım v2 v3 v4 v5 v6 bunların farkı ne? fiyatları da aynı.
  19. denixwastaken

Merhabalar oyuncu koltuğu almak istiyorum bütçemi yukarda belirttim, tercihen kumaş ve rahat bir oyuncu koltuğu önerebilir misiniz?
  20. denixwastaken

xDrive Toryum oyuncu koltuğu nasıl?

teşekkürler hocam
Geri