Arama sonuçları: *

1. H

Magic teknoloji guvenilirmi

Merhaba, işlemci dün geldi kutusu açılmamıştı. Güvenlik jelatini vs düzgündü işlemcinin üstünde de herhangi bir iz vs yoktu açılıp ellendiğine dair. O noktada içime sindi ama yine de cinebench uygulaması ile benchmark testi yaptım. Sonuçları internette bulduğum başka sonuçlar ile kıyasladım...
  2. H

aslında n11 de total yorumlara bakınca iyi bir mağaza gibi duruyor. Ama google yorumlarında çok fazla şikayet var. Keşke biraz fazla verip başka bir satıcıdan alsaydım :( İşlemci galiba yarın gelicek. Geldikten sonra inceleyip buraya yazarım
  3. H

Magic teknolojiden aldığım işlemci sahtemidir?

Merhaba, herhangi bir sorun yaşadınız mı? ben de aynı satıcıdan bir işlemci aldım ve gelmesini beklerken internetteki kötü yorumları gördüm şimdi içime bir kurt düştü. Sizin deneyiminiz nasıl oldu?
  4. H

Cevap yazdığınız için teşekkürler. İdefix hepsiburada amazon ve n11 gibi yerlerde "Magic" adı ile geçiyor anladığım kadarıyla. Yani aynı satıcıdır çok büyük ihtimalle. Ben ryzen 7 5700X3D siparişi verdim. Sadece magic, teknobiyotik ve itopyada kalmıştı. Ben almadan kısa bi süre önce...
  5. H

Merhaba, ben de şuan aynı durumdayım. N11 üzerinden bir işlemci sipariş ettim ama sonra googledaki yorumlarını görünce içime şüphe düştü. Siz bir sorun yaşadınız mı yada alışverişinizden memnun kaldınız mı?
  6. H

lolde karakter seçim ekranından sonra hata veriyor

windows kullanan arkadaşlar için şöyle bir çözüm buldum. Oyun yükleme ekranı açılmadığı zaman win+tab tuşuna basarak pencereler arası geçiş yapabileceğiniz bir görünüme geçiyorsunuz. Burada tab tuşunu yada yön tuşlarını kullanarak açılmayan lol client sekmesinin üzerine gelin. Sekmenin kenarları...
Geri