Arama sonuçları: *

1. B

CS 2 Çizilmiş Sticker

yanı tam belli deil sticker
  2. B

CS 2 Çizilmiş Sticker

benim bildiğim %100 çizilmiş silahta gozukmes
  3. B

CS 2 Çizilmiş Sticker

Alacağım M4A1-S Deseninde Bu Var Çizilmiş Sticker %100 Dior Fakat Çizilmiş Sticker Ney Tam Olarak Bilgisi Olan
  4. B

Yardım 22.000 Laptop Önerisi

22.000 Liralık Hem Okulda Visual Studio Code, Photoshop Hemde Piyasadaki Bazı Oyunları Oynatsa Yeter
  5. B

Ghost Recon BreakPoint CD Key Sorunu

Yok Vallahi Yok
  6. B

Ghost Recon BreakPoint CD Key Sorunu

CD KEYİ Yok Oyunun Bulamıyom Her Yolu Denedim Steam Destek Yazıom Suan
  7. B

CS 2 Vac Ban Açtırma Destek

iade açtım oysaki guzel oyundu
  8. B

ubisofttan artık steam bağlanmıor die biliorum
  9. B

oda yok sansım yok direk para bosa gitti .mp4
  10. B

Reis hiç aklıma gelmedi itiraz etmek geçen arklar dedi itiraz et die bende steam destej yazdım eğer açarlarsa seckin baya oyun alacam 25+ den fazla 1759172630 knk bide bu oyun cd bulamıom ben ubisoft cd key istiyor giremiom yok cd keyi bu oyunun
  11. B

bildiin sebepsiz yedim hadi onu geçelim benim arklar bedava hileden 2-3 yiyip itiraz edip nası açtırdı 1759172059 Knk hiç hile açmadım hayatımda bir kere bir oyunda bile
  12. B

reis hayatımda hiç kullanmadım 3-4 arkadaşım kullandı ban yedi 2 3 kez kaldırdılar ben sebepsiz yere yememe rağmen 1 gundur ne mesaj veren ne ilgilenenn var
  13. B

CS 2 De Haksız Yere 314 GUN Once Ban Yedim Cidden Hile Açmadım Dun 22.10 Gibi İtiraz Ettim Eklemek İstediğiniz Başka Şeyleri Yazın Dedi CS GO Ekibi Tarafından İncelenenicek Hala Cevap Gelmedi Steam Destek Yazdımü
  14. B

Ram Alıcam Fakat Bi Hedefim Yok Sizlere Sormak İstedim

A520M A PRO DDR 4 Arkadaşım Sunu Onerdi Ama : https://www.gaming.gen.tr/urun/774932/lexar-thor-32gb-2x16gb-3200mhz-cl16-intel-xmp-2-0-ddr4-dark-grey-ram-ld4bu016g-r3200gdxg/ Suanki Ram Sogutuculu XPG 16 GB Ram 32 Ye Gecmemin Nedeni İleri Takviye
  15. B

Ram Alıcam Fakat Bi Hedefim Yok Sizlere Sormak İstedim

3.500 TL Lik Bir Butcem Var PC Suan Mevcut Ram + M2 SSD Yi 3500 e Sattım Fakat Nası Bir Ram Almalıyım Butceme Uygun Varmıdır
  16. B

"A D3D11-compatible GPU(feature level 11.0 shader model 5.0) is required to run the Engine"

Arkadaşım dxdiag dan bakmış 12_1,12_0,11,0+ Desteklior İntel UHD Graphics İle Valorant Oynuor Dunde Oynadık Bugun Girelim Dedik Bu Hatayı Verdi DirectX Guncelledik + İntel Driver Yukledik Baska Napabiliriz
  17. B

Yardım NEP 25 Yaması Kurdum Çalışmıyor

Yamayı eksiksiz kurdum fakat nep 25 dahi yazmıyor yukarda skorbord yeni deil videodaki herşeyi yaptım yardımcı olabilecekler
  18. B

Yardım Sorry something went wrong for solutions please visit hatası alıyorum

knk onceden offline giriyordu 2 hafta once sonra yeni m2 ssd aldım bastan tukledim bole oldu
  19. B

Yardım Sorry something went wrong for solutions please visit hatası alıyorum

Böyle Bir Hata Alıyorum Nası Çözeriz Acaba Oyun Steamden Yukludur Oyun Sniper Elite Resistance
Geri