Arama sonuçları: *

1. dragovv

50k'ya al git sistem istiyorum

Evet
  2. dragovv

50k'ya al git sistem istiyorum

thermalright peerless assassin al bendede aynı işlemci ve soğutucuyu kulanıyorum çok rahat soğutuyor
  3. dragovv

Yardım HANGİ AYARLARI AÇMALIYIZ

Bulanıklık giderme ama cs2 gibi rekabetçi oyunlarda acmanızı tavsiye etmem input lag yapar in put lag ney diye sorarsanız fareyi hareket ettirdiğinizde ekrana geç varması
  4. dragovv

overdrive ac bitek
  5. dragovv

Birisi bulanıklık giderme diyeride yırtılmaları adaptive sync monitörun Hz ile kare hızını aynı tutar yani monitör 144hz ise 144fps yikarisina cikmaz
  6. dragovv

Yardım MONİTÖR İÇİN HANGİ AYAR

Birisi bulanıklık giderme diyeride yırtılmaları
  7. dragovv

35-40K arası hazır sistem önerir misiniz

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-7000/?swcfpc=1 35k böyle bende aynısını aldım sadece 16gb ram
  8. dragovv

2 Fanlı bir ekran kartı ile 3 Fanlı bir ekran kartında ne gibi farklar var

Sadece tek fark ısı farkı olur oda aman aman çok büyük bı fark olmaz
  9. dragovv

Yardım YENİ MONİTÖR KURULUM yardım

Biri bulanıklık giderme diyeride yırtılmaları benim DP kablom da öç du monitörun ayarlarında bişey vardı da aklıma gelmiyor bilgisayarım başka biyetde şu anda bakamıyorum ama o ikisi opmadigi kessin
  10. dragovv

Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 RAM | MSI RTX 4060 Ti 8 GB Alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-7000/?swcfpc=1 bu sistemi böyle ozellestirip 35k alabilirsiniz anakart öç gpu 16gb soğutucu dahada iyi Aynı sistemi kulanıyorum bende
  11. dragovv

GameGarajdan Bu Sistemi Alıyorum Kaç Günde Gelir?

Knk şimdi bitane ramı takabilmisler diyeride bı tarafı kapalı diyer tarafı açık kalmis klipsi kapatmamışlar
  12. dragovv

GameGarajdan Bu Sistemi Alıyorum Kaç Günde Gelir?

Ben gamegarajdan sistem aldım 2 günde ulaştı kargolamaları gerçekten hızlı ama aldığım sitemin 2x8 olan ramleri sadece birini takmışlar daha doğrusu takabilmisler 20 gün 8 GB ramle oynadım daha sonra görev yöneticisinden farkettim ve Rami taktım sorunsuz kulanıyorum
Geri