Arama sonuçları: *

1. W

🔥İndirim Hepsiburada Efsane Kasım Donanım -Bilgisayar Bileşenleri İndirimi (Güncellendi)

kral vatandaki aynı değil mi? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b650m-project-zero-amd-b650-soket-am5-ddr5-7600mhz-m-2-anakart.html
  2. W

Gaming gecesi powercolor 7700xt ekran kartı iyi midir?

kral attığım resim şunu diyor 7700xt 4060tiden daha iyi bir ekran kartı bencmark sonuçlarında dünya çapında ortalama (%7) daha iyi demek.
  3. W

abi tebliondaki sistemdede anakart yok. kendi bildiğim kadarıyla benmark olarak 7700xt katlar 4060ıda geri kalan parçalarda bence önemli anakartı 30k sisteme ben 3klık anakart yakıştıramıyorum. eğer 5-6 ay sonmra elinden çıkarmıcaksan bence anakarta özenilmeli. fiyat yükselir tabi.
  4. W

düşündüğüm bir sistemdi, salı günü 32k çarş perş 35k yaptılar sonra şimdi cum 31k yaptılar indirim varmış gibi. alacaksamda almam artıkda, eğer alacaksan 7500f ile al. 8400f yarı ön bellek var. abiler bi baksın ama. 1720208482 inci bitmiştir abi rezalet yaptıkları ya.
  5. W

RX7900 GRE 60.000 TL'lik bu sistem nasıl?

gaming gecesi tırt çıktı. adamlar çarş perş biraz fiyat yükselttiler cuma günüde onu silip indirim varmış gibi sürdüler rezaletmiş reis ben ilk defa bakim dedim kazık çıktı. 1720207885 1-2 anakart var gerisi (bence) akakçedeki fiyatlara çekilmiş indirim falan yok. he inci bi tık daha kaliteli...
  6. W

kral 60 lira verip eğer 6-7 ay sonra elinden çıkarmayı planlamıyorsan bence 4 ram slotu. 2 m2 slotu olan bir anakart tercih etmelisin tamamen benim önerim.
  7. W

tek bildiğim 7500f -8400 den eski olmasına rağmen eğer oyun oynıcaksan 32 mb ön bellek bulunduruyor. bir bakabilirsin. aynı sistemin 7500f ile kurmaya çalışıyorum. tahminim 42-44 arası bir şey tutacak. ama ekran kartını 7800xt tercih edebilirim.
  8. W

Çözüldü✓ Vatandan pc sipariş aldım ama kod falan gelmedi?

teşekkürler reis seçme şansım olsa amd ekran kartı bakıyorum o civarlarda bakalım nasip. güzel günler dilerim reis.
  9. W

teşekkürler kral kolay gelsin. 1720068455 son bir şey sorucam bunu nasıl takip ettin bende bakınıyorumda 2 gündür denk gelmedim 40k superli sisteme
  10. W

abi ben bulamadım link atar mısın hangi hazır sistemi düzenliyorsun
  11. W

nerden kuruyorsun bunu. teşekkürler cevabın için.
  12. W

kral özür dilerim nasıl oluyor bilmiyorum ben seçince daha fazla çıkıyor hangi sistemi aldın bi atar mısın? ekran görüntüsüde olur.
Geri